Starity

R. Kárpáti Péter a Jóban Rosszbanhoz igazol?

2013. április 19. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Erre talán senki sem számított: R. Kárpáti Péter, miután elbúcsúzott a Barátok közt sorozattól, a Jóban Rosszban szereplője lehet.

hirdetés
R. Kárpáti Péter a Jóban Rosszbanhoz igazol?
Fotó: TV2 / Frizbi

Miután több mint egy évtizedet töltött az RTL Klubbal, R. Kárpáti Péter a konkurenciához társul? Úgy néz ki, hiszen a színész egyre többet jár a TV2 háza táján.

A Mokkában, illetve a Frizbiben való szereplése után kiderült, hogy Péter anyagi helyzete nem éppen a legjobb mostanában. Miután elhagyta az RTL Klubot, még házát is el kellett adnia. Ám a Blikk információi szerint a sztárt a TV2 fogja megmenteni a csődtől: a Jóban Rosszban című sorozatban kap szerepet a hírek szerint, azt azonban, mekkora szerepet kap, még nem tudni, hiszen még konkrét megállapodás nem történt.

A pletykák megalapozottak, hiszen maga a sorozat producere erősítette meg, hogy lehetség Péter szerződtetése: elárulta, hogy folyton érkeznek az új szereplők, és ez nem lesz másképp a közeljövőben sem, illetve R. Kárpáti Péter mellett rengeteg tény szól, például az, hogy sokan ismerik az arcát, valamint hatalmas rutinja van. A producer azt is hozzátette, hogy Péter maximum úgy kerülhet be a sorozatba, hogy teljesen más karaktert formálna meg, mint amit eddig tőle megszoktak.

Péter sem zárkózik el a sorozattól, de ő állítása szerint inkább saját magát játszaná el benne. Úgy látszik, a Jóban Rosszban mindent megtesz azért, hogy a nézettséget növelje; már korábban is hallhattuk, hogy régen kiírt szereplőket hoznak vissza, akik közül az eddigi biztos visszatérő Dr. Zámori Alexa megformálója, Liptai Claudia – a producer állítása szerint Clau 100%, hogy újra köztük lesz, már csak minden attól függ, hogy a sztár mikortól ér rá a forgatásra – és még Brózik Klári visszatérése sem kizárt. Őket szinte visszakövetelik a rajongók.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek