Starity

Megjelent Emil Solli Tangen első videoklipje

2013. május 13. 12:12   |   Szerző: N.k

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A még ébren lévő rajongók a mai napon kora hajnalban megtekinthették a frissen elkészült, szinte még ropogós nyári slágert egy vidám hatvanas évek hangulatát idéző videoklip formájában.

hirdetés
Megjelent Emil Solli Tangen első videoklipje

Ahogyan azt már sejteni lehetett hónapokkal ezelőtt, a Barratt Due Egyetem hallgatója Emil Solli-Tangen nekiállt elkészíteni a kislemezét.

A norvég operaénekes a Twitteren már tett utalásokat és néha-néha elejtett egy-két forgatási képet a munkálatokról. Azonban az utómunkálatok egy kicsit elhúzódtak, ezáltal a premier dátuma is. A mai napon viszont elkészült, amit pedig hivatalos Facebook-oldalán tett közé.

„Végre elkészült! Itt van az első önálló videoklip. Nagyon büszke vagyok, és boldog, hogy végre megmutathatom munkám gyümölcsét, ami a 60-as évek táncstílusát eleveníti fel egy könnyed dallal tűzdelve. Jó szórakozást!”

Ígéretéhez híven megpróbálta új oldalát bemutatni.


Fotó: Twitter/Instagram

A klipben arra buzdít minket, hogy vállaljuk fel magunkat és önfeledten táncoljunk, ne csak a legsötétebb szobák egyikének legmélyén elbújva. Remélhetőleg a közönség tetszését is elnyeri a könnyed, kora-nyári slágernek készült dalocska.

Emil mellett bátyja, Didrik Solli Tangen is feltűnik a videóban egy kis idő erejéig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek