Starity

Gyereksztárok – Hol tartanak most? V.

2013. szeptember 01. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk következő részében ismét olvashattok pár sztárról, akik gyerekként kezdték a karrierjüket!

hirdetés
Gyereksztárok – Hol tartanak most? V.

Sok sztár gyermekként kezdte a karrierjét. Néhányuk pályafutása már gyerekként véget ért, voltak, akik tinikorukban hagyták abba a színészetet vagy az éneklést, azonban vannak, akik a mai napig töretlen karriert tudhatnak magukénak!

Korábban is számba vettünk már néhány gyereksztárt. Először a 90-es évek ismertebb gyermekszínészeit vettük górcső alá, a következő sorozatban szintén a 90-es évek legismertebb sztárjaival foglalkoztunk. Íme az újabb lista!

Nick Carter

A Backstreet Boysban kezdte karrierjét 1993-ban. Az együttes két évvel később világszintű sikereket ért el, minden daluk előkelő helyeken landolt a slágerlistákon, a legtöbb a listák első helyét érték el. Két szólóalbuma is megjelent. Sokáig voltak drog- és alkoholproblémái, amiket sikeresen leküzdött. Az énekes jelenleg a Backstreet Boysszal turnézik, valamint egy horrorfilm munkálataiban segít.

Lacey Chabert

A gyönyörű színésznő karrierje a 90-es években kezdődött, miután felfedezték őt egy texasi nyaralás során. Lacey eddigi karrierje során mindenféle műfajban kipróbálhatta magát, hiszen nemcsak színésznőként, hanem szinkronszínészként is remekül alakít.

Jövőre érkezik négy új filmje is, és a pletykák szerint a Saving Seymour című alkotásban is fog szerepet kapni.

Alyssa Milano

A félig olasz származású színésznő 1984-ben, mindössze 11 évesen kezdte meg karrierjét a Girls Wanna Have Fun című filmben. A gyönyörű és tehetséges színésznőt rengeteg filmbe hívták, filmekben és sorozatokban is megfordult. Sokan emlékezhetnek rá például a Melrose Place című sorozatból, ahol Michael Mancini húgát, Jennifert alakította.

1998-ban kapta meg Phoebe szerepét a Bűbájos boszorkák című sorozatban, ahol 8 évig játszott. Ezt követően láthattuk a Boncasztal című horrorfilmben, valamint a Nevem Earl című vígjátéksorozatban is kapott szerepet. Alyssa jelenleg boldog családi életet él férjével és kétéves kisfiával, valamint már visszatért a filmiparba is, több produkcióban is dolgozik.

Holly Marie Combs

Karrierje 1988-ban kezdődött az Amerikai négyes című filmben. Hamarosan több felkérést is kapott, kisebb szerepeket, főszerepeket egyaránt. Láthattuk a Született július 4-én című háborús filmben, valamint a Dr. Giggles című horrorfilmben, ahol már főszerepet játszott.

Az áttörést a Bűbájos boszorkák című sorozat hozta meg számára 1998-ban, amit hazánkban 2004-ben kezdtek csak el vetíteni. Jelenleg a Pretty Little Liars című, nagy sikerű sorozatban alakítja Ella Montgomeryt.

Angel Carter

Angelről akkor lehetett először hallani, amikor ikertestvére, Aaron Carter ismert lett, ám akkor még nagyon fiatal volt, nem foglalkozott a hírnévvel. Nick Carter kishúga 13 évesen kezdett modellkedni, amiben igen tehetséges, hiszen az alakja is megvan hozzá.

Angelt a 2006-os House Of Carters valóságshowban is láthattuk, valamint a mai napig modellkedik.

Lexi Ainsworth

2006-ban szerepelt először a kamerák előtt a The Gray Man című, megtörtént esetet feldolgozott filmben, amiben a brooklyni vámpír, Albert Fish gaztetteit elevenítették meg a filmvásznon.

Lexi jelenleg egy filmet forgat a hírek szerint, aminek megjelenési dátuma ismeretlen.

Scout Taylor-Compton

A bájos tehetség karrierje 1998-ban kezdődött. Sokan azonban akkor ismerték meg, amikor Andy Sixxszel kezdett járni. Scout leginkább horrorfilmekben szokott szerepelni, láthattuk már a Halloween-filmekben, vagy a 247 Fahrenheitben, de drámában is szerepelt már.

A megtörtént eseményeket bemutatott An American Crimeban ő játszhatta el Stephanie Banisewszki szerepét. Jelenleg több produkcióban is közre fog működni, azonban ezek pontos megjelenési dátuma nem ismert.

Rory Culkin

Első szerepét bátyja, Macaulay Culkin Jófiú című filmében kapta, ahol a kisöccsét alakította, azonban csak egy képen, mivel a filmben szereplő kisfiú halott volt. Később a nagy sikerű Richie Rich című filmben láthattuk, ő játszotta bátyja fiatal énjét.

Rory azóta sok-sok filmben feltűnt, de legtöbben a Sikoly 4. részében ismerték meg. Nem annyira felkapott, mint bátyja, nem sok szerepet kapott a Sikoly 4 után sem.

Jennifer Love Hewitt

A gyönyörű színésznő 1989–1991-ig szerepelt a Kids Incorporated című sorozatban. Ezt követően leginkább csak sorozatokban kapott szerepet, majd jött az áttörés: 1997-ben megkapta Julie James szerepét a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című tinihorrorban, ami hatalmas sikert aratott a horrorajongók körében.

Jennifer legismertebb szerepe azonban kétségtelenül a Szellemekkel suttogóban alakított Melinda Gordon. A színésznő jelenleg első gyermeke születésére készül!

Jodie Sweetin

A színésznő mindössze ötéves volt, mikor első szerepét megkapta, a Valerie című sorozatban, ez azonban csak egy rész erejéig szólt. A Bír-lak című sorozatban Stephanie Tenner szerepét azonban már jóval több ideig alakíthatta a szőkeség, 8 évig játszhatta el a lány szerepét.

Azonban a színésznő, akinek hosszú ideig drogproblémái voltak, a Tenner-lány szerepét nem tudta überelni, mert bár kapott szerepeket, egyik sem volt igazán sikeres. A pletykák szerint jövőre egy animációs filmben kölcsönzi a hangját az egyik karakternek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek