Starity

Kylie Minogue csatlakozott a Voice mentoraihoz

2013. szeptember 12. 17:05   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy hónappal ezelőtt jelent meg a hír, miszerint Kylie esélyes, hogy a brit tehetségkutató egyik mentora legyen, most pedig hivatalosan is megerősítették, hogy csatlakozni fog a Voice-hoz.

hirdetés
Kylie Minogue csatlakozott a Voice mentoraihoz

Kylie most húga, Dannii nyomdokaiba lép, ugyanis csatlakozik a tehetségkutató show-hoz, melyben a feltörekvő énekesekkel megosztja tapasztalatait és bölcsességeit. A Voice harmadik évadában még Will.I.Am és Tom Jones kapott helyet a mentori székben, így lecserélve Danny O'Donoghue-t és Jessie J-t, a negyedik zsűritagról viszont egyelőre nincsen információ.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy a The Voice UK egyik zsűritagja lehetek. Szeretem a show koncepcióját, lelkes nézője voltam az előző két szériának is. A zeneiparban fontos az új tehetségek után való kutatás, és ebben nagy szerepet játszik a Voice. Versenyképes leszek? Talán jobban, mint amennyire el tudom képzelni” – nyilatkozta Kylie.

Ez az első alkalom, hogy teljes munkaidős mentor lesz egy tehetségkutatóban, bár vendégmentorként az X Factorban már látható volt húga mellett. Dannii már nagyobb tapasztalattal rendelkezik ilyen téren, hiszen a brit X Factor és az Australia's Got Talent műsorokban is zsűrizett már.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek