Starity

Megjelent Finn Hudson emlékepizódjának előzetese

2013. október 04. 18:06   |   Szerző: Fanncsii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Glee stábja szeretett volna méltóképpen elbúcsúzni a főszereplőtől, ezért emlékepizód forgattak, melynek első, érzelmekkel teli előzetesen tegnap napvilágot látott.

hirdetés
Megjelent Finn Hudson emlékepizódjának előzetese

Cory Monteith váratlan halála megrázta az egész világot, de leginkább a Glee – Sztárok leszünk című sorozat rajongóit. Finn Hudson karaktere egy pillanat alatt írta ki magát a sorozat folytatásából.

Nem volt kérdéses, hogy a karakter alakítására nem keresnek másik színészt, hiszen egyrészt nem is találtak volna alkalmas embert, másrészt nem akarták holmi pótlék-színésszel folytatni a forgatást, ugyanis saját véleményük szerint sem lehet Coryt pótolni, ő maga volt Finn Hudson.

A sorozat készítői még a nyáron jelentették be, hogy egy teljes részt szentelnek Cory – és Finn – elbúcsúztatására. Az epizód hivatalos előzetes pedig tegnap került fel a YouTube-ra.

Egy vidám, Demi Lovato közreműködésével készült epizód után jövő héten láthatjuk az 5. évad 3. részét, melyet a Farewell To Finn címre kereszteltek. Szinte biztos, hogy nézettségi rekordot fog dönteni, és nem lesz olyan ember, aki ne sírná el magát, miközben nézi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek