Starity

Joe Odagiri szereti a kihívásokat

2013. október 13. 11:11   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Joe Odagiri már több mint ötven filmben bizonyította tehetségét, és nagy a nemzetközi rajongótábora. A japán színész elmesélte, hogy bár gyakran mókásabb karaktereket alakít, szereti megmutatni magát más oldalról is.

hirdetés
Joe Odagiri szereti a kihívásokat

A népszerű japán színész 2000-ben kezdte karrierjét, azóta pedig már több mint ötven filmben szerepelt – nem csak Japánban, hanem más országokban is forgatott, Koreától kezdve egészen az Egyesült Államokig –és alakításaival számos díjat szerzett. Joe nemrég egy interjúban mesélt arról, hogy nem szereti ha beskatujázzák, próbál minig valami újat a filmvászonra vinni.

A 37 éves színész elmondása szerint általában olyan filmekben szerepel szívesen, amiben látja az egyediséget, függetlenül attól, hogy mennyire ismert a rendező vagy a forgatókönyvíró. „Szeretem az egyedi dolgokat, amikben látom a kihívást. Öröm olyan filmekben játszani, amikben van valami új. Mindig megpróbálom megmutatni magam más oldalról is” – osztotta meg.

Joe legújabb filmje, a Jinrui shikin október 19-én fog megjelenni, de máris új munkálatokba fogott, hiszen elvállalta a Kawaki című dráma egyik főszerepét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek