Starity

Befejeződött a Take Me Home turné

2013. november 03. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction-srácok még év elején indultak világ körüli turnéra, aminek ma vége lett. A fiúk nem bírnak hálálkodni a rajongóiknak a sikeres évükért.

hirdetés
Befejeződött a Take Me Home turné

A One Direction öt szívtiprója még februrában indult világ körüli turnéra, amely összesen négy kontinenst érintett, összesen 131 koncerttel. A fiúk február 23-án kezdtek a londoni O2 arénában, a legutolsó helyszín pedig november 3-án volt Tokióban. Februártól májusig tartózkodtak Európában, ahol összesen 61 állomáson léptek fel, az utolsó európai koncert Portugáliában volt, május 26-án, a MEO Arénában, ami összesen 20.000 férőhelyes. Ezután jött egy rövid szünet, majd ezerrel folytatták a fellépéseket Amerikában. Az észak-, illetve a közép-amerikai turné összesen 41 helyszínből állt.

Ezután a fiúk megkapták a jól megérdemelt nyári szünetüket, ami augusztus 12-étől szeptember 23-áig tartott. Persze közeben nem állt le az élet, hiszen augusztus 11-én felléptek a Teen Choice Awardson, bemutatták a saját filmjüket, a This Is Ust (ami miatt természetesen rengeteg sajtó tájékoztatóra jártak), illetve részt vettek az MTV VMA-n, augusztus 25-én. A turné ezután Ausztráliát és Új-Zélandot érintette, ahol egészen szeptember 23-ától október 30-éig tartózkodtak — ez 25 show-t foglalt magába.

Persze nem ment minden zökkenőmentesen a srácoknak, hiszen több botrányba is keveredtek: Niallt három hölggyel is összehozták (Zoe Welhman, Kendall Jenner, illetve Ellie Goulnding), ennek ellenére jelenleg is szingli.

Liam egy ideig se veled, se nélküled kapcsolatot ápolt a gyönyörű táncosnővel, Danielle Peazerrel, majd még nyár elején hivatalossá vált, hogy befejezték és ezentúl csak barátok maradnak. Liam augusztusban mutatkozott az új barátnőjével, Sophia Smithszel, aki elég vegyes érzelmeket váltott ki a rajongóból. Danielle azért is kiverte a biztosítékot a directionereknél, mivel álítólag Liam 20. születésnapjára küldött neki egy kanálkészletet, Mr. Payne pedig köztudottan retteg a kanalaktól.

A másik nagy hír Zayn Maliknek köszönhető, aki egy év együttjárás után eljegyezte a barátnőjét, a gyönyörű Perrie Edwardsot. Harry nőügyeit szinte lehetetlen volt nyomon követni, hiszen egy kemény hónapig járt a tehetséges és megosztó énekesnővel, Taylor Swifttel, majd együtt ünnepeltek a VMA után. Harrynek néhány hónappal ezelőtt megjelent egy szólódala, de hamar tisztázta, hogy nem fog kilépni a One Directionből.

A talán legnyugisabb életű bandatagnak Louis nevezhető, akinek a kapcsolata egyedül azért került címlapra, mivel sokak szerint két év együtt járás után végre elveszi a gyönyörű barátnőjét, Eleanor Caldert, illetve sokan rebesgették, hogy El terhes, ami nem bizonyult igaznak.

A fiúk viszont most végre pihenhetnek és újult erővel vághatnak majd bele a 2014-es turnéjukba, a Where We Are-ba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek