Starity

Daniel Gillies feladná színészi karrierjét kislányáért

2014. február 23. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Originals Elijah-ja olyannyira belejött az apaságba, hogy legszívesebben minden idejét kislányával töltené és ezért még a filmipart is képes lenne maga mögött hagyni.

hirdetés
Daniel Gillies feladná színészi karrierjét kislányáért
Fotó: Justin Stephens/The CW

Tavaly szeptemberben jött világra Rachael Leigh Cook és Daniel Gillies első közös gyermeke, aki egy egészséges kislány lett és a Charlotte nevet kapta. A The Originals sztárját pedig azóta teljesen magával ragadta az apaság, amiért még akár színészi karrierjét is félredobná egy szempillantás alatt.

„Apának lenni lenyűgöző. Egyike a leghihetetlenebb dolgoknak” – árulta el a ClevverTV-nek, majd arra a kérdésre, hogy tudja egyszerre űzni az apaságot és a színészetet, a következőt felelte: „Gondolkodás nélkül feladnám a színészetet. Nem láttam még magam mást csinálni a színészkedésen, íráson és rendezésen kívül, de úgy gondolom, nézőpont kérdése, hogy apának lenni sokkal jelentősebb és kielégítőbb.”

Daniel bevallotta azt is, hogy még mindig tanulja, hogyan legyen tökéletes apa, ebben pedig sokat segít neki felesége is, aki sokszor átvállalja a nehezét, vagyis az álmatlan éjszakákat, emiatt pedig rendkívül tiszteli, de nem csak őt, hanem az összes anyukát.

„Nem hiszem, hogy a férfiak igazán megértenék, amíg nem tapasztalják meg ők is első kézből, hogy egy nő mi mindenen megy keresztül a terhesség alatt és utána is. A nők igazi harcosok és nincs jogunk, hogy kegyetlenek legyünk a húgainkkal, nővéreinkkel, édesanyáinkkal, vagy lányainkkal.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek