Starity

Sebastián Rulli elhagyja a telenovellák világát

2014. július 12. 16:04   |   Szerző: Ildikócska10

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Szerelem zálogba (Lo que la vida me robó) sztárja a napokban osztotta meg a hírt rajongóival, miszerint felhagy egy ideig a szappanoperákkal.

hirdetés
Sebastián Rulli elhagyja a telenovellák világát

A népszerű színész, Sebastián Rulli befejezte a legújabb telenovellája, a Szerelem zálogba (Lo que la vida me robó) forgatásait a napokban és közzétette a hírt, miszerint szeretne pihenni, majd hozzátette, hogy teljes mértékben összpontosítani akar a Los derechos de la mujer színházi darabra, amelyben ismét egykori kolléganőjével, Angelique Boyerrel játszhat együtt, immár a harmadik alkalommal.

A Teresa és a Rubí, az elbűvölő szörnyeteg című szappanopera sztárja ezáltal tehát hivatalosan is megerősítette, hogy otthagyja egy időre a szappanoperákat és majd talán 2015-ben tér vissza a tévénézők elé. Ezenkívül a színész azt is nyilatkozta, hogy szívesen dolgozna Hollywoodban, viszont elmondta, hogy egyelőre nagyon jól érzi magát Mexikóban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek