Starity

Alizée: „Sosem kértem volna a páromtól, hogy adja fel a munkáját”

2014. november 08. 12:12   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem Alizée féltékenysége miatt távozott Grégoire Lyonnet a Danse avec les stars csapatából, ahogy azt híresztelték az elmúlt napokban. Párja, Alizée nyilatkozott az okokról.

hirdetés
Alizée: „Sosem kértem volna a páromtól, hogy adja fel a munkáját”

Alizée és Grégoire Lyonnet még a Danse avec les stars 4. évada alatt ismerkedtek meg, miután 2013-ban együtt táncoltak, majd novemberben ők vehették át a győztes párosnak járó trófeát, azóta pedig egy párt alkotnak a való életben is. Míg Alizée az őszi turnéjára készült – amit az utolsó pillanatban mégis töröltek – addig Grégoire folytatta a Danse avec les stars-béli fellépéseit, ezúttal a francia jégtáncosnő, Nathalie Péchalat oldalán.

Miután nemrégiben Grégoire Lyonnet személyes okokra hivatkozva bejelentette, hogy távozik a Danse avec les stars csapatából, sokan úgy hitték, ennek oka az, hogy párja, Alizée túlságosan féltékeny. Bár Grégoire a pletykákra reagálva már másnap leszögezte, hogy távozásához Alizée-nek semmi köze, ez nem szabott gátat a híreszteléseknek és a rosszindulatú megnyilvánulásoknak, amivel elárasztották az emberek az énekesnő közösségi oldalait.

Alizée csütörtök este a Touche pas à mon poste műsorban nyilatkozott Grégoire távozásával kapcsolatban, így kiderült, hogy nem párkapcsolati gondok késztették arra, hogy kiszálljon a műsorból.

A féltékenységgel kapcsolatos vádakra Alizée így reagált: „Csak annyira voltam féltékeny, mint amennyire bármely más nő lett volna a helyemben. De sosem kértem volna azt a páromtól, hogy miattam hagyja ott a munkáját” – mondta.

„Nagyon jó esély volt arra, hogy nagyon messzire jussanak Nathalie-val, aki nagyon jól táncol” – magyarázta a korzikai énekesnő, aki minden próbán jelen volt és minden szombat este támogatta a párost a műsor alatt, akárcsak Christopher Licata menyasszonya, vagy Julien Brugel párja.

Alizée azt is elmondta, mi volt Grégoire távozásának valódi oka: „Egyszerűen nem volt 100%-ig motivált ezen évad alatt.” Emellett hozzátette azt is, hogy párja kissé nehezen élte meg a Párizsból Ajaccióba való költözést.

Az énekesnő továbbá azt is megerősítette, hogy mindketten részt vesznek majd a Danse avec les stars 2014-2015-ös turnéján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek