Starity

Megvan Amerika következő topmodellje

2014. december 06. 22:10   |   Szerző: CariDeefan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tyra Banks híres-neves sorozata, melyet más országok is átvettek - többek közt Ausztrália, Anglia és Magyarország is -, a Topmodell leszek! idén mutatta be 21. évadát, mely a második szezon a sorozat történelmében, ahol férfiak és nők is versenyezhetnek az Amerika következő topmodellje címért, és most meg is van az idei nyertes.

hirdetés
Megvan Amerika következő topmodellje

Az új évad 2014. augusztus 18-án kezdődött, a nagy nézettségnek örvendő The CW-n. Először keddenként kezdték vetíteni, de aztán egy rövidebb szünet után áttették péntek estére. A sorozatnak, mint mindig, most is nagy nézettsége volt, a rajongók hétről hétre izgulták végig az újabb és újabb részeket.

A készítők nem olyan régen vezették be, hogy abba a nagy kérdésbe, ki essen ki, a nézők is beleszólhatnak. A sorozat honlapján mindig fent volt a bírák által választott legjobb fotó, amire a nézők szavazhattak, kommentelhettek, így felállítva egy nézői rangsort, amihez hozzájött a zsűri által meghatározott sorrend, valamint a hét kihívásán összeszedett pontok. A három ranglistát összeadva jött ki a hét legerősebb, illetve leggyengébb versenyzője.

Idén az egyik versenyzőt, Romeo Tostadót idő előtt kizárták, mert fizikálisan bántotta egyik versenytársát, Adam Smith-t és mivel a show kifejezetten ellenez bármi nemű erőszakot, azonnali kizárás volt a büntetés, így azon a héten senki nem esett ki értékelés alapján. A másik érdekesség, hogy ebben az évadban is volt egy visszatérési lehetőség, ami annyit tesz, hogy a kiesett versenyzők is csináltak minden héten fotót, amit csak a nézők pontozhattak, és aki a legtöbb pontot kapta, folytathatta a versenyt. Idén Chantelle Young kapta meg a lehetőséget, aki a 10. részben térhetett vissza, amikor is Szöulba utazhatott a bent maradt 5 versenyzővel.

A négy döntős, Lenox Tillman, Adam Smith, Will Jardell és Keith Carlos egy Guess-fotózáson vettek részt, amikor a zsűri tagjai, Tyra Banks, Kelly Cutrone és J. Alexander megjelentek, és az akkor készült fotók alapján Lenox Tillmant kiejtették. A 19 éves lányt a rajongók meglepetten búcsúztatták, mivel egymásután többször is az ő fotóját választották a legjobbnak, ám a magabiztosság hiánya miatt nem tartották késznek az Amerika következő top modellje címre.

A három döntős egy divatbemutatón vett részt, ahol mind jól teljesítettek. A zsűri nehéz döntés előtt állt, ám Adam Smith dobogós harmadikként hagyta el a versenyt. A döntés a két férfi, Will Jardell és Keith Carlos között dőlt el, a szégyenlős ám büszke meleg férfi és a magabiztos, szexi, régi élsportoló között. Végül Keith nyerte meg a versenyt, nem sokkal maga mögött hagyva Willt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek