Starity

Szinkronszínésznek állt Dan Howell és Phil Lester

2015. január 11. 18:06   |   Szerző: Kazuo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rádiózás és a videókészítés mellett szinkronszínészként is megcsillogtathatta tehetségét az Egyesült Királyság két híressége.

hirdetés
Szinkronszínésznek állt Dan Howell és Phil Lester

Úgy tűnik, hogy a két híres angol YouTuber, AmazingPhil és Danisnotonfire után nem csak a BBC Radio 1, illetve a BRIT Awards kapkod, de még a brit Disney is bevonta őket munkálataiba.

Nemrégiben jelentették be hivatalosan is a Twitter-oldalukon, hogy Dan és Phil szerepet kaptak a Disney legújabb animációs filmjében, a Big Hero 6-ben. Nem sokkal később maga Dan Howell is megerősítette a hírt és mindemellett azt is elárulta követőinek, hogy barátjával két professzort szólaltattak meg.

A tegnapi nap folyamán jelent meg Phil Lester legújabb YouTube-videója, melyben többek közt arra is kitért, hogy a Disney UK készített egy kulisszák mögötti kisfilmet a szinkronszínészkedésükről, amelyben a két vlogger/rádiós többek közt arról is beszélt, hogy hogyan élték meg ezt a teljesen új dolgot, illetve hogyan birkóztak meg a szinkronszínészet nehézségeivel.

A nálunk Hős6os címen futó animációs alkotást hivatalosan január 8-án mutatták be a magyar mozikban. A briteknek viszont még egy kicsit várniuk kell a saját verziójukra, hiszen náluk csak a hónap végén, január 30-án kerül levetítésre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek