Starity

Klippremier: Marina and the Diamonds - I'm a Ruin

2015. február 04. 11:11   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mai nap jelent meg Marina and the Diamonds harmadik kisfilmje az új albumjáról.

hirdetés
Klippremier: Marina and the Diamonds - I'm a Ruin

Már mindenki tűkön ülve várja az áprilist, amikor is a brit énekesnő, Marina and the Diamonds kiadja legújabb stúdióalbumát, amely a Froot címet viseli. A lemezről eddig annyit lehetett tudni, hogy aki előrendeli, minden hónapban egy dallal lesz gazdagabb, sőt az énekesnő kijelentette, hogy ez a korongja sokkal másabb lesz, mint az előzők. Bevallása szerint ez már nem lesz olyan cinikus vagy szomorú, mint az első albumjai, amelyeknél köztudott tény volt, hogy Marina még depresszióval küzdött.

Még októberben jelent meg a legelső dal a korongról, amely a Froot nevet viselte, ami a rajongói körében nagy sikereket ért el. Azóta ezt a számot is beleszámítva három új kislemezzel örvendeztette meg fanatikusait, melyek közül kettőhöz kisfilmet is forgatott.

Tegnapelőtt jelentették be, hogy az I'm a Ruin klipje tegnap jelenik meg, viszont a dal már a múlt héten elérhető volt. A kisfilm sokakban Madonna Frozen videóját idézi fel, ahogy Marina a semmiben énekel, és fekete ruháját maga köré tekerve táncol.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek