Starity

Eltolták a Beauty and the Beast folytatásának premierjét

2015. május 02. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The CW bejelentette, hogy a tervezettnél majdnem egy hónappal később kerül adásba a harmadik évad.

hirdetés
Eltolták a Beauty and the Beast folytatásának premierjét
Fotó: The CW

A The CW most ismét szerzett egy rossz pontot a Beauty and the Beast-rajongóknál, ugyanis több mint egy évet kell várniuk kedvenc sorozatuk folytatására. Tavaly június 7-én tűzték műsorra a második évad utolsó részét és bár időközben nemcsak a harmadik, hanem már a negyedik szezonra is berendelték, csak idén május 21-ére ígérték a folytatást, amit most még tovább toltak.

Alig két hete jelent meg az első előzetes az új évadhoz, melyben még a fent említett május 21-ei bemutató szerepelt, tegnap, május elsején mégis azt a hírt közölték, hogy június 11-ére rakták át a premierdátumot.

De hogy mégse essenek teljes letargiába a rajongók, napvilágra hozták a harmadik évad hivatalos leírását: A Muirfieldtől és a folyamatos rejtőzéstől megszabadulva Cat (Kristin Kreuk) és Vincent (Jay Ryan) végre kapcsolatukra tudnak összpontosítani, ám boldogságuk nem lesz teljesen felhőtlen, hiszen újabb bonyodalmakkal kell majd szembenézniük. Kiderül ugyanis, hogy néhányan ártatlan embereken kezdenek teszteket végrehajtani, melyek a lehetetlen határait feszegetik, amit Vincent csak úgy tud megakadályozni, ha szabadjára engedi a benne rejlő szörnyeteget. Viszont ha felülkerekedik sármos főhősünkön sötét oldala, akkor nemcsak saját, hanem Cattel közös életük is veszélybe kerül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek