Starity

Gregg Sulkin megszívatta Bella Thorne-t

2015. július 03. 12:12   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bella új sorozata kapcsán egy Scream-témájú prankkel viccelte meg őt Gregg Sulkin.

hirdetés

Három nappal ezelőtt tartották meg az idei Thirst Galát, mely ezúttal néhány meglepetést is tartogatott, de nem a nagyközönség számára, a vörös szőnyegen, hanem a háttérben, a színfalak mögött. A rendbontó Hollywood legújabb kedvenc sztárpárosának egyik tagja, Gregg Sulkin volt, aki párját, Bella Thorne-t viccelte meg.

Június 30-án debütált a Scream című film feldolgozása, mely ezúttal sorozat formájában érkezett. A széria egyik szereplője Thorne volt, aki a Nina Pattersont alakította, akit az eredetiben Drew Barrymore játszott. A sorozatban való szereplése kapcsán az énekesnőt párja egy prankkel lepte meg a The Lowdown című  műsor keretein belül.

A szívatás lényege az volt, hogy Gregg beöltözött a Sikoly gonosztevőjének, és bezárkózott egy sötét szobába, amit ha Bella kinyit, előugrik. A kívánt hatást nem annyira sikerült elérni, mivel a Disney-sztár jobban meglepődött azon, hogy a jelmezbe Sulkin bújt bele, mint magán az ijesztgetésen. A viccet követően rövid interjú is készült a két sztárral, de ez már a megszokott stílusban, stúdióban felvéve történt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek