Starity

Újra a szinglik táborát erősíti Katy Perry

2015. július 26. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lassan már számon tartani sem tudjuk, de ismételten szakított az énekesnő és John Mayer.

hirdetés
Újra a szinglik táborát erősíti Katy Perry
Fotó: Matt Jones/Cosmopolitan

2012 augusztusában kezdtek pletykálni arról, hogy összejött Katy Perry és John Mayer, majd az összeköltözés és az eljegyzés híre hozta lázba a médiát – persze kiderült, hogy még egyáltalán nem áll szándékukban oltár elé állni. 2013 márciusában viszont külön utakon folytatták tovább, de nem bírták sokáig egymás nélkül, hiszen július 4-én ismét együtt mutatkoztak.

Boldogságukat egy közös dallal, a Who You Love-val is megkoronázták, ám egy évvel első szakításuk után ismét arról szóltak a hírek, hogy szétmentek. A zenésznek eltökélt szándéka volt, hogy visszahódítsa Katyt, ez pedig idén év elején sikerült is neki. Eddig úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van közöttük, most viszont az E! News értesülése szerint megint a szinglik táborát erősítik.

A névtelen informátor nem árulta el a szakítás okát, ám azt kijelentette, erősen kétli, hogy véget érne se veled, se nélküled kapcsolatuk, hiszen már három éve játsszák ezt a játékot, így nagy a valószínűsége annak, hogy hamarosan ismét egymásra találnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek