Starity

Perrie Edwards először szólalt meg a szakítás óta

2015. augusztus 05. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap hozta nyilvánosságra egy Perrie Edwardshoz és Zayn Malikhoz közel álló barát, hogy a pár néhány hete felbontotta az eljegyzését. Az E! Online riportere megkereste az énekesnőt, aki megerősítette a pletykákat.

hirdetés
Perrie Edwards először szólalt meg a szakítás óta

Mint arról már tegnap beszámoltunk, közel három év együtt járás után Perrie Edwards és Zayn Malik külön utakon folytatják. A szakítás hírét egy közös barátjuk hozta nyilvánosságra, ám a rajongók hitetlenkedő reakciói láttán az E! Online riportere felkereste a Little Mix tagjait Los Angelesben, hogy megkérdezze az összetört szívű Perrie-t, hogyan érzi magát.

Akárcsak a rajongók, úgy én is tudom, hogy összetörték a szíved nemrégiben, és mindannyian arra vagyunk kíváncsiak, hogy vagy? - hangzott el a kérdés, melyre Perrie egyszerűen annyit felelt, hogy Jól vagyok, köszönöm. Mielőtt a riporter tovább faggathatta volna a 22 éves énekesnőt, Leigh-Anne Pinnock a barátnője védelmére kelt és kijelentette, hogy nem szeretnének erről nyilatkozni, és ezzel lezártnak is tekintette a témát.

Természetesen Perrie nincs egyedül a bajban sem, hiszen a családja, a barátai és rajongói egyaránt tudatták vele, hogy mellette állnak és támogatják ebben a nehéz időszakban, így vélhetően a csapat legközelebbi fellépésére már sokkal jobban fogja érezni magát.

A barátai állandóan körülötte legyeskednek, és ő maga is jól van. Zaynnel néhány hete szakítottak, a legközelebbi barátai pedig azzal vigasztalják Perrie-t, hogy sokkal jobb lesz minden nélküle – nyilatkozta egy barát az E! Newsnak.

Mi pedig abban reménykedünk, hogy mindkét fél békésen tovább tud majd lépni a sérelmeken.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek