Starity

Alexander Skarsgård bármikor újra beöltözne nőnek

2015. augusztus 07. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elárulta a True Blood egykori Eric Northmanje, hogy miért vonult végig nőként a vörös szőnyegen új filmjének premierjén.

hirdetés

Mindenkit lesokkolt Alexander Skarsgård augusztus 3-án a The Diary of a Teenage Girl című film San Diegó-i premierjén, ugyanis hatalmas szőke parókát, aranyszínű estélyit és magassarkút húzott fel, mindezt pedig irtózatos mennyiségű sminkkel tetézte.

A látvány valószínűleg mindenkinek beleégett az emlékezetébe, ám a svéd színész akkor nem volt hajlandó elárulni, hogy miért öltözött be. Az Us Weekly egyik riporterének viszont két nappal később mégis sikerült kicsikarnia belőle, hogy mi áll a jelmez hátterében.

Néhány nagyon jó barátom drag queen és történetesen ők bonyolították le a vetítést. Szóval úgy éreztem, hogy mindent vagy semmit alapon meg kell ezt csinálnom. Pontosan tudtam, hogy mit akarok. Volt egy elképzelésem. Farrah Fawcettet szerettem volna megtestesíteni! – árulta el.

Alexander azonban elismerte, hogy egyáltalán nem volt olyan könnyű a dolog, mint ahogyan azt elképzelte, és sokat szenvedett: Egyáltalán nem volt kényelmes. A cipő, a haj, minden. Hihetetlenül fájdalmas volt. Ennek ellenére mégis rögtön határozott igennel válaszolt arra a kérdésre, hogy hajlandó lenne-e még egyszer felölteni a maskarát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek