Starity

Zimány Linda nem a pénzéért szereti Kedves Ferencet

2015. augusztus 21. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rengetegen támadják a gyönyörű magyar modellt legújabb szerelme miatt, így nem csoda, hogy Linda úgy érezte: ideje tiszta vizet önteni a pohárba.

hirdetés
Zimány Linda nem a pénzéért szereti Kedves Ferencet
Fotó: Facebook/Zimány Linda Fan Club

Zimány Linda tíz nappal ezelőtt hozta a média tudomására, hogy a vagyonos vállalkozó, Kedves Ferenc oldalán talált rá a szerelem. A modellt rengeteg kritika érte partnerválasztása miatt, és bár a Fókusznak még úgy nyilatkoztott, hogy szerelmük megingathatatlan, Ferenc mégis dühbe gurult, amikor az idei Sziget Fesztiválon képet készítettek róluk.

A páros körüli szenzáció azonban csak nem akar alábbhagyni, így Linda végül úgy döntött, hogy a Story magazin olvasóit avatja be abba, mi fogta meg új párjában. Ha a gazdagság lenne a fő szempont nálam, akkor maradtam volna Amerikában és keresek egy dollármilliárdost. Nem csak gazdag fiúkkal jártam. A legtöbb párom nem tartozott a tehetős emberek közé, és még Dzsudzsák Balázs is Újpesten élt, amikor mi összejöttünk, csak később jöttek a jól fizető szerződései... Tudom, úgyse hiszik el, de nekem egy férfiban fontosabb az intelligencia, a humor, mint a külső megjelenés – idézi a lap sorait a Blikk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek