Starity

Demi Lovato feldolgozta Aretha Franklin egyik dalát

2015. augusztus 29. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves szépség a VMA előbuliján énekelte el egyik példaképe, Aretha Franklin dalát, amivel ismét megmutatta a világnak, hogy a generációja egyik legtehetségesebb énekesnője.

hirdetés

Demi Lovato szerdán jelentette be hírességek segítségével az október 16-án érkező ötödik nagylemezének dallistáját, ezzel egyidejűleg pedig az is kiderült, hogy a vasárnap megrendezésre kerülő MTV Video Music Awards egyik fellépője lesz, karrierje során most először. A holnapi díjátadó felvezetéseként pedig idén is megrendezésre került a hollywoodi Avalonban a show előkoncertje, amelyen Nick Jonas mellett Lovato volt az egyik fellépő.

A közel háromnegyedórás műsor talán legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor az énekesnő közölte a közönséggel, hogy készült egy feldolgozással, ráadásul nem is akárkitől. Választása az Ain’t No Way című dalra esett a zeneipar egyik legjelentősebb művészétől, a tizenhatszoros Grammy-díjas Aretha Franklintől.

A fellépés további részében felcsendült még tőle a Really Don’t Care, a Fire Starter, a Heart Attack, a Got Dynamite, a Let It Go, a Skyscraper, a Give Your Heart A Break, a Cool For The Summer és a Neon Lights. Valamint eredetileg úgy volt, hogy újdonsült üzlettársával, Nick Jonasszal előadják az oly régóta emlegetett Afterglow című duettjüket is, azonban a rajongóik legnagyobb bánatára még sem került sor rá ismeretlen okok miatt.

A feldolgozás kapcsán egyébként érdekességnek számít, hogy szintén ezzel a dallal nyűgözte le a Rocktábor meghallgatásán a producereket, és kapta meg a főszerepet az akkoriban még csak 14 éves lány. Továbbá nem ez volt az első alkalom, hogy egyik legnagyobb példaképétől választott számot: 2010-es turnéján többször is megörvendeztette a publikumot a Natural Woman címet viselő szerzeménnyel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek