Starity

Csúszik az új Toy Story-film megjelenése

2015. december 03. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sajnos újabb évvel halasztották el a készítők a Toy Story 4. bemutatását, így csak 2018-ban válthatunk jegyet a régóta várt folytatásra.

hirdetés
Csúszik az új Toy Story-film megjelenése
Fotó: Pixar

Az augusztus 14-én megrendezésre került D23-as expón még úgy nyilatkoztak a Disney fejesei, hogy 2017 nyarán kerül a mozikba a népszerű játékok kalandjainak folytatása, és már a történetről is szó esett, a napokban azonban kiderült: újabb egy évvel csúszik a bemutató.

Kevesen tudják, de eredetileg a harmadik rész lett volna Woodyék történetének lezárása, amibe bele is nyugodtak a rajongók, hiszen méltó befejezése lett volna a trilógiának. Tom Hanks (Woody eredeti szinangja) azonban nem tudott belenyugodni, hogy az általa hőn szeretett karaktertől végső búcsút kell vennie, így a Pixarnál kilincselt a folytatásért annak ellenére is, hogy a Disney-nél közölték: ne is álmodjon egy negyedik Toy Story-filmről.

A Pixarral való tárgyalásomat követő napon kaptam egy hívást a Disney ügyvédjeitől. Azt mondták: A szerződésed értelmében nincs meghatalmazásod, hogy a Toy Story negyedik részéről folytass tárgyalásokat

– elevenítette fel a történteket Tom Hanks.

A fentiek ellenére mégis valóra válik az álma, hiszen WhoSay-oldalán megosztott egy videót a Vissza Oaklandbe! Pixar! A Toy Story negyedik részén dolgozunk szavakkal. A munkálatokról a The Graham Norton Show keretein belül nyilatkozott.

Elkezdtük a Toy Story negyedik részének felvételeit. 2018-ban kerül majd a mozikba, így még sokáig tart.

Annyit már biztosan tudunk, hogy a film Rashida Jones és Will McCormack forgatókönve alapján készül, a rendezői székbe pedig John Lasseter és Josh Cooley ül majd. Maga a történet nem ott veszi fel a fonalat, ahol 2010-ben abbamaradt a harmadik rész, hanem egy különálló szerelmi történetet mesél el a Bo Peep nevű babáról. 

Természetesen nem csak Tom Hanks tér majd vissza a produkcióhoz, hanem a többi szinkronszínész is, így Tim Allen szólaltatja meg Buzz Lightyeart, a főszereplő Bo Peep pedig Annie Potts hangján szólal meg. A nyilvánosságra hozott adatok szerint a film 2018. június 15-én kerül a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek