Starity

Ryan Gosling hozta lázba a Trónok harca sztárját

2016. február 01. 12:12   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Trónok Harca sztárja teljes extázisba esett, amikor rájött, hogy az egyik nagy kedvence a közelében van.

hirdetés

Január 30-án került megrendezésre a Screen Actor's Guild Awards rendezvény, ahol számos népszerű hollywoodi sztár tette tiszteletét, a legnagyobbaktól a kevésbé népszerűekig. A Trónok Harca című sorozatban Sansa Starkot megformáló Sophie Turner is jelen volt az eseményen és bebizonyította, hogy ő is csak egy átlagos fiatal lány, akárcsak mi. 

A fiatal színésznő egy csodálatos, fekete Carolina Herrera-estélyiben pompázott az idei gálán, de ez sem tarthatta vissza attól, hogy kislányos lázba jöjjön egy nagy kedvence láttán. Az Instagramon osztotta meg rajongóival az izgatottságát, mikor rájött, hogy Ryan Gosling a közelében ül és azonnal lőtt is egy selfiet a jóképű hírességgel.

Bocsi Srácok! Kivontak a forgalomból

– írta az alábbi kép mellé.

Sophie Turner egyébként a sorozattal kapcsolatban is elárult pár dolgot a riporterek kérésére, amik persze megfoghatatlanok:

Azt elmondhatom nektek, hogy talán ez lesz az eddigi legfontosabb évad. Tele lesz meglepetéssel. Ez egy nagyon fontos évad lesz Sansa számára is.

A Trónok harca április végén tér vissza a képernyőkre a legújabb, hatodik évaddal, de a legtöbb rajongót persze még mindig egy kérdés foglalkoztat: vajon visszatér-e Jon Snow? 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek