Starity

Pocakot növesztett Adam Levine

2016. május 04. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes felesége első közös gyermeküket hordja a szíve alatt, aki nyár végén jön majd világra.

hirdetés

Márciusban tudósítottunk arról, hogy első közös gyermekét várja Behati Prinsloo és Adam Levine. A népszerű sztárpár már alig várja a kicsi érkezését, akinek neméről is lehullott a lepel a közelmúltban, így megtudhattuk, hogy a 26 éves Victoria's Secret-modell kislánynak ad majd életet.

Behati abból sem csinált titkot, hogy férjére mindenben számíthat, legújabb közös szelfijük tanúbizonysága szerint pedig Adam a kettő helyett evésben is segít neki.

20. hét és én már most kipukkadok! #énisterhesvagyok

– viccelődött az énekes az Instagramon.

Adam Jimmy Fallon műsorában járva nemrég azt is elárulta, hogy még szokatlan számára az, hogy Behati kívánós lett, és a legkülönbözőbb élelmek iránt érez vágyat a legváratlanabb időpontokban.

Rengeteg dinnyét eszik. Tényleg rengeteget. Tudod, a terhes nők folyton valami random dologra éheznek, Behatinak ez a valami a dinnye

– magyarázta a műsorban.

A szerelmesek egyébként 2012 óta alkotnak egy párt, életüket két évvel később, 2014-ben kötötték össze hivatalosan, így idén már a második házassági évfordulójukat ünneplik majd. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek