Starity

Kis híján sikerrel járt Eminem exfeleségének öngyilkossági kísérlete

2016. május 05. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim Mathers tavaly októberben szenvedett autóbalesetet, ám kiderült, hogy nem baleset volt, hanem öngyilkossági kísérlet.

hirdetés
Kis híján sikerrel járt Eminem exfeleségének öngyilkossági kísérlete

Mint említettük, Eminem exfelesége 2015 őszén szenvedett autóbalesetet fekete Escalade-jével, amikor a michigani Macomb County felé tartva villánypóznának ütközött és árokba borult. A vallomástételnél nem titkolta, hogy alkoholt fogyasztott, mielőtt volán mögé ült volna.

A minap az egyik detroiti rádióműsorban ismét szóba került a téma, ahol többen sérelmezték, hogy hírnevére való tekintettel előnyben részesítették Kimet, aki úgy döntött, pontot tesz a pletykák végére, így betelefonált a műsorba, és elárulta annak a bizonyos autóútnak a részleteit.

Az út végén jártam, és tudtam, hogy senki nem jön, magam vagyok és megsérülhetek. Igen, részeg voltam és beszedtem pár tablettát is, aztán pedig ráléptem a gázra

– vallotta a műsorban Kim, nem titikolva, hogy élete kioltása volt a célja a balesettel.

Kilátástalannak tűnő élete még szomorúbb fordulatot vett januárban, ugyanis vélhetően heroin-túladagolásban elveszítette szeretett ikertestvérét, Dawn Scott-tot. Szerencsére többen is akadtak, akik e nehéz időszakon átsegítették, legfőbb szövetségese pedig exférje, Eminem volt.

Mindenben támogatott engem. Mi ketten nagyon közel állunk egymáshoz. Igyekszünk közösen nevelni a gyerekeinket a lehető legnormálisabb körülmények között

– nyilatkozta Kim.

Eminem egyébként 1999-ben vette feleségül Kimet, két évvel később azonban a válás mellett döntöttek. 2006-ban újra oltár elé álltak, kapcsolatuk azonban ismét zátonyra futott. Szerelmükből egyetlen lányuk született (Hailie), valamint a rapper a gyámsága alá vette Kim másik kapcsolatából származó lányát (Whitney) és elhunyt sógornője lányát, Alainát is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek