Starity

Az ABC egy újabb sikersorozatot kaszált el: véget ér a Castle

2016. május 13. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Véget ért a hónapok óta tartó találgatás: az ABC csatorna Castle című sikersorozata nem tér vissza ősszel a képernyőre.

hirdetés
Az ABC egy újabb sikersorozatot kaszált el: véget ér a Castle
Fotó: ABC

Az ABC csatorna számos sikersorozatot tudhat magáénak, beleértve a Castle-t is, azonban már hónapok óta kérdéses volt, hogy vajon folytatódik-e a sorozat. A legvalószínűbb spekuláció az volt, hogy egy rövidített kilencedik évadot rendelnek be és utána végleg lekerül a képernyőről a Richard Castle és Kate Beckett életét bemutató sorozat. Azonban ez nem így lett, hiszen az ABC úgy döntött – annak ellenére, hogy Nathan Fillionnak szerződése volt a következő évadra –, hogy a jövő heti rész lesz az utolsó: nyolc évad után kaszát kapott a Castle – adta hírül a Variety magazin.

A hír csak azután jelent meg, hogy bejelentették Stana Katic távozását, mely sokként érte a rajongókat, és többségük azonnal tiltokozott a kilencedik évad ellen, miszerint Beckett nélkül nincs Castle.

A sorozat befejezéséhez nem csak Katic és Tamala Jones távozása járult hozzá, hanem az a tényező is, hogy a nyolcadik évad volt a sorozat történetében a legkevesebb nézettséget produkáló évad, bár a számok az elmúlt hónapok eseményei miatt stabilizálódtak.

A Caslte című sorozat bevezető évada 2009-ben debütált Andrew Marlowe kezei alatt, azonban a hetedik évadra David Amann, a nyolcadik évadra pedig Alexi Hawley vette át a sorozat irányítását. A show az első évadokban szárnyalt a nézettség tekintetében, azonban az utolsó évadok már sokkal kevesebb nézői számokat produkáltak. A történet pedig május 16-án befejeződik.

A sorozat kreátora, Andrew Marlowe is megemlékezett a sorozatról saját Twitter-fiókján.

Az egész Caslte családnak - a mi csodás szereplőgárdánknak, a figyelemre méltó stábunknak, a kreatív íróinknak és a csodálatos nézőinknek - köszönet ezért a nyolc csodás évért!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek