Starity

Megkezdődött a Halálos iramban 8 forgatása

2016. május 23. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2017 áprilisában kerül a mozikba az új Halálos iramban-film, mely a korábbi részekhez hasonlóan valóságos sztárparádét sorakoztat fel.

hirdetés
Megkezdődött a Halálos iramban 8 forgatása
Fotó: Universal Pictures

Hatalmas várakozás övezi a Halálos iramban folytatását, hiszen ez lesz az első olyan rész, melyben már nem láthatjuk viszont a Paul Walker alakította kulcskaraktert, Brian O'Connert. A 2013 novemberében tragikus körülmények között elhunyt színész karakterét öccse, Cody Walker vette át a hetedik részben, hogy felvegyék a még megmaradt jeleneteket, ám értesüléseink szerint az új filmben már nem lesz látható.

Paul hiányát az alkotógárda olyan sztárokkal igyekszik némileg pótolni, mint Charlize Theron és Scott Eastwood, de Elijah Wood neve is felmerült korábban. Annyi biztos, hogy a Vin Diesel, Ludacris, Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Dwayne Johnson és Jason Statham alkotta szereplőbrigád vissza fog térni, mi több: már meg is kezdték az új rész forgatását.

Azon stábtagok, akik a többi Halálos iramban-filmben is feltűntek, újra összejöttek, hogy segítsenek létrehozni valami különlegeset. Egyikük odajött hozzám a hét végén, és azt mondta, hogy kiváló filmet hozunk össze... aztán rám nézett, és azt mondta: Paul büszke lenne

– írta a lent látható kép mellé az Instagramon a Torettót alakító Diesel.

Az eddig hét részt megélt filmsorozatot egyébként tízrészesre tervezik, a nyolcadik epizód pedig 2017. április 14-én kerül a mozikba, a maradék két rész pedig egy-egy évvel ezután – szintén áprilisban.

Mint említettük, már meg is kezdődött az új film forgatása, melynek munkálataiba nemrég betekinthettünk az Instagramon a lent látható kép keretein belül, melyen a Charlize alakította új rosszfiút lányt, Ciphert láthatjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek