Starity

Perrie Edwards elárulta, milyen férfira vágyik Zayn Malik után

2016. május 30. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Little Mix 22 éves szőke szépsége immár készen áll arra, hogy továbblépjen és megállapodjon.

hirdetés

Már majdnem egy év telt el azóta, hogy bejárta a sazjtót a hír, miszerint felbontotta eljegyzését az egyik legnépszerűbb sztárpár, Perrie Edwards és Zayn Malik. A szakításból köztudottan botrány kerekedett, pláne akkor, amikor kiderült: Zayn SMS-ben adta ki menyasszonya útját. Az énekes tagadta, hogy ez a pletyka igaz lenne, ma már azonban igen kevéssé ad a szóbeszédekre.

Néhány héttel a szakítás után Zayn rátalált a boldogságra Gigi Hadid mellett, Perrie azonban azóta is szingli, de saját bevallása szerint készen áll arra, hogy visszatérjen a randipiacra.

Zaynnel az ügyeletes álompár voltak tavaly augusztusig (Fotó: Instagram)

Nagyon félénk vagyok, ha randizásra kerül a sor. Nem sok randevúban volt eddig részem, de volt már pár klassz találkám életem során. Szeretem, ha egy srác meg tud nevettetni, és imádom, ha spontán

– idézi a Mirror az énekesnő szavait.

Szeretem, ha az emberek száz százalékosan elégedettek magukkal, és nem riadnak vissza egy kis őrültségtől. Nem csípem a tipikus menjünk el kajálni randikat, feszültté tesznek. Szívesebben megyek bowlingozni vagy ilyesmi

– tette még hozzá Perrie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek