Starity

Újabb meglepő fordulatot vett Johnny Depp és Amber Heard ügye

2016. június 03. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre különösebb fordulatot vesz a Rumnaplók sztárjainak válási procedúrája.

hirdetés

Amber Heard a napokban adta be a válókeresetet férje, Johnny Depp ellen, ám a békés keretek között folyó szakítás egyre érdekesebb fordulatot vesz. Mint kiderült, a színésznő havi 50 000 dollárnyi (kb. 13 millió 606 ezer forint) asszonytartási díjat követel férje vagyoni helyzetére való tekintettel, ám amikor Depp megtagadta ennek a kifizetését, családon belüli erőszakkal vádolta meg a színészt.

Amber fényképekkel bizonyította, hogy a férje kezet emelt rá, a felvételeken ugyanis jól kivehetőek az arcát ért sérülések. Ezzel szemben Johnny volt élettársa, Vanessa Paradis úgy nyilatkozott, hogy elképzelhetetlennek tartja, hogy a férfi, akivel 14 évig élt boldog párkapcsolatban, valaha is megütött volna bárkit is. 

Az ügy akkor vett újabb fordulatot, amikor az Entertainment Tonight kiszivárogtatta azt az üzenetváltást, melyet Heard Depp asszisztensével, Stephen Deutersszel váltott a múltban. Ezek ugyanis ismét csak azt bizonyítják, hogy A Karib-tenger kalózai sztárja valóban bántalmazta 22 évvel fiatalabb nejét.

Íme, egy részlet a beszélgetésből:

Stephen: Azt hiszem, most sms-ezett neked. Hihetetlenül sajnálja [a történteket], és tudja, hogy amit tett, az rossz. Szeretne megváltozni. Nagyon határozott volt ezzel kapcsolatban ma reggel. Úgy tűnik, elég kritikus helyzetben vagyunk.

Amber: Igen, de fogalmam sincs, hogy maradhatnék a közelében azok után, amiket tegnap tett. Nem tudom, vele kellene-e maradnom.

Stephen: Borzasztóan szeretne látni téged. Teljesen össze van zavarodva.

Amber: Nézd, ő most azt gondolja, hogy nem érdemli ezt, és nyilvánvalóan nem tudja, mit tett. Ha valaki igazán őszinte lett volna vele, és elmondta volna, milyen rémes volt az egész, ő lenne felháborodva.. Sajnálom, hogy nincs jobb mód tudatni vele a tegnapi tettei súlyosságát. Sajnos én minden részletre tökéletesen emlékszem.

Stephen: Fel volt háborodva. Amikor elmondtam neki, hogy megrúgott téged, sírva fakadt. Gusztustalan volt, ő is nagyon jól tudja ezt. Nem voltam vele, amikor elküldte neked a második sms-t, de felolvasta nekem, én pedig megmondtam neki, hogy nem kellett volna. Aztán elküldte a harmadikat, utána meg csak ült és sírt az ágyon ülve. Ő egy eltévelyegett kissrác. Minden segítségre szüksége van. Annyira sajnálja, amennyire csak lehet.

Amber: Többször megcsinálta már ezt. Tokióban, a szigeten, Londonban (emlékszel még?!), én pedig mindig maradtam. Mindig hittem abban, hogy megváltozik... Aztán pár hónap elteltével mindig ugyanebben a szituációban találtam magam.

Ugyan az üzenetváltás során a felek nem említenek nevet, de egyértelműnek tűnhet, hogy kire is utalnak. Ez ugyan döntő bizonyíték is lehetne az ügyben, ám néhány órával ezelőtt a fent említett asszisztens úgy nyilatkozott, hogy az üzenetek nem tőle származnak.

Deuters véleménye szerint machináltak az üzenetekkel, és ő soha nem állított olyasmit, hogy Johnny kezet emelt volna Amberre – erről pedig eskü alatt is hajlandó vallani. Ez azért is érdemel figyelmet, mivel az Egyesült Államokban igen súlyosan megütheti a bokáját az, akit hamis tanúzáson kapnak, így Stephen vélhetően nem tenné kockára a becsületét, a munkáját és a magánéletét a munkaadójáért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek