Starity

Hatalmas megtiszteltetés érte Lady Gagát

2016. július 26. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Múlt héten még Taylor Kinney-vel való szakításától volt hangos a világsajtó, de szerencsére az énekes-színésznő továbbra sem unatkozik.

hirdetés

Lady Gaga saját bevallása szerint Taylor Kinney-vel nem intettek végérvényesen búcsút egymásnak, csupán szünetet tartanak, ám kapcsolatuk hűvösre tétele minden bizonnyal érzékenyen érintette mindkét felet. Az énekesnőt azonban nem kell félteni, ugyanis a szomorúságnak ismét az öröm adta át a helyét, amikor gyerekkori barátai felkérték: legyen kislányuk keresztanyukája.

Büszke vagyok, hogy én lehetek az egyik keresztanyukája a mi kis angyalkánknak, Sistiliának. @briannewmanny és a felesége, Angie gyerekkorunk óta a barátaim. Gyönyörű olasz stílusú baptista ünnep volt! Szeretünk, Sissy

– írta Gaga a keresztelő után az Instagramon az alábbi kép kíséretében.

 

Lady Gaga (@ladygaga) által közzétett fénykép,

hirdetés

Érdekesség, hogy nem ez az első alkalom, hogy keresztanyának választják a Mother Monstert, ugyanis Elton John és David Furnish is őt kérte fel ikercsemetéik „védőszentjének” annak idején.

Minden születésnapon és karácsonykor ajándékokkal halmozza el őket, de ami mindennél többet jelent, az az, hogy csodálatos keresztszülő. Gyakran eljön hozzájuk, megfürdeti őket, de szívesen énekel nekik, vagy épp történetekkel szórakoztatja őket. Ez a legjobb az egészben, mert ez személyes. Tenni egymásért valamit, és időt áldozni a másikra. Ajándékokat venni és elküldeni őket egyszerű, de ő nem ezt teszi. Eljön a gyerekekhez, hogy velük töltse az idejét, és ez az, amit a legjobban imádok benne

– nyilatkozta Elton a keresztanya és a gyerekek kapcsolatáról korábban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek