Starity

Britney Spears szerint ő nem méltó arra, hogy becézzék

2016. szeptember 16. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő az NME magazinnal ült le beszélgetni, ahol többek között szót ejtett a beceneveiről, valamint a Glory című albumának munkálatairól.

hirdetés

Britney Spearsnél nem volt megállás az elmúlt egy hónapban. Az énekesnő részt vett a Carpool Caraoke-ban, kiadta kilencedik stúdióalbumát, bevásárlóközpontban randalírozott Ellen Degeneresszel, valamint interjú készült vele a Marie Claire és a Flaunt magazinok új számaihoz.

A pophercegnő most az NME magazin riporterével váltott néhány szót, így szóba került két leghíresebb beceneve, a Godney és a The Holy Spearit is, melyeket rajongói találtak ki neki néhány évvel korábban. Brit Brit szerint ő nem méltó arra, hogy így becézzék őt.

Fotó: NME Magazine

A rajongók már csak ilyenek, én pedig nem szeretném letörni a lelkesedésüket. Elvégre mindannyian emberek vagyunk és követünk el hibákat. Ez nagyon hízelgő, de nem tudom olyan magasa tenni a mércét. Biztos vagyok benne, hogy sokan közülük úgy érezték, mintha velem nőttek volna fel. 

Britney-nek nem volt könnyű az élete, ugyanis a siker hamar elvette az eszét, így a múltban többször is rossz ösvényre tévedt. Az énekesnő azonban mostanra maga mögött hagyta a balhés éveket, és igyekszik kiegyensúlyozott életet élni.

Próbálok nem túl sokat kattogni. Szeretem, amit csinálok és úgy gondolom, hogy segít, mert magáért beszél, mikor fellépek.

A Make Me... előadóját többen is inspirálják cselekedeteikkel, melyekért látszólag igazán hálás. 

Látni, ahogy a többi énekes továbbra is ugyanazt a dolgot csinálja, engem is inspirál. Mert néha azon gondolkozom, hogy Mit is csinálok?. Lehetnék tanár is. De azután látom, hogy a többiek is ugyanezt csinálják, és azt mondom: Tudod, valószínűleg hosszú ideje ismertek erről, szóval valamilyen formában értelmet nyer az egész.

Britney hisz abban, hogy az érdekeltség fenntartásának a kulcsa a kiszámíthatatlanság. Éppen ezért a Glory albumon új dalszerzőkkel és producerekkel dolgozott, akik segítettek neki elérni azt a hangzást, ami őt igazán jellemzi.

Őszintén, ez az első olyan projektem, amiben én is aktívan részt vettem. Nagyon konkrét voltam azzal kapcsolatban, hogy kivel akarok dolgozni, és megtanultam nemet mondani. Szeretek az emberek kedvére tenni, szóval nehéz volt számomra. Meggyőződésem, hogy ez az album olyan, amilyennek akartam. Nagyon önző vagyok vele kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek