Starity

Kim Kardashian: „Nem feketítettem be Taylor Swiftet”

2016. szeptember 23. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Amerika kedvenc realitysztárja mégsem úgy gondol férje „ellenségére”, ahogy azt hinnénk.

hirdetés

Az év egyik legnagyobb botránya Kanye West Famous című szerzeményének megjelenése volt, hiszen a rapper dal szövegében keresetlen szavakkal illette Taylor Swiftet, aki a Grammy-gálán tartott beszédében vágott vissza neki. A „fekete leves” azonban csak ezután következett, hiszen Kim Kardashian ország-világ előtt hazudtolta meg az énekesnő korábbi nyilatkozatait, ugyanis nyilvánosságra hozta azokat a felvételeket, melyek egyértelműen bizonyították: Taylornak igenis volt tudomása Kanye ominózus daláról.

Kimet nemrég a Wonderland magazin kérte fel őszi különszámához címlaplánynak, és természetesen egy mélyenszántó interjú is készült, melynek keretein belül szó esett a fent említett fiaskóról is.

Sosem mondtam a nyilvánosság előtt rosszat az emberekről. Most is azt hiszem, hogy ez valóban így van. Őszinte ember vagyok. Rajongó vagyok. Szeretem Taylor zenéjét, és nem fekítettem őt be

– vallotta a magazinnak a kétgyermekes sztármami.

Az már más lapra tartozik, hogy Swift hogyan emlékszik a történtekre, bár minden valószínűség szerint nem felejti el egyhamar a napot, amikor Kardashian-Westék nyilvánosan ásták alá a hitelességét.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek