Starity

31 dolog, amit nem tudtál a ma 31 éves Kaley Cuocóról

2016. november 30. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Agymenők sztárja ma ünnepli 31. születésnapját, ez alkalomból pedig elhoztunk nektek néhány kevéssé ismert érdekességet róla.

hirdetés

1. Vezetékneve a Cuoco főzést jelent olaszul.

2. Az 1990-es években ő alakította a fiatal Ellen DeGenerest a műsorvezető talk show-jának egyik epizódjában.

3. Hatalmas állatbarát, ebből adódóan pedig vegetáriánus.

4. Vendégszerepet kapott a Bűbájos boszorkák 2005 és 2006 között futott utolsó évadában.

5. Imádja a lovakat, saját paripája is van. Ez a szenvedélye azonban tartogat veszélyeket is: 2010-ben például eltörte a lábát, amikor leesett lova hátáról.

 

@normancook által közzétett fénykép,

6. Eredetileg nem neki szánták az Agymenők Pennyjének szerepét. A meghallgatásokon még Katie-ként futott szerepre Amanda Walshot szemelték ki a készítők, de végül Kaley mellett tették le a voksukat.

7. Agymenők-beli kollégájával, a Leonardöt alakító Johnny Galeckivel a való életben is egymásra találtak: két évig jártak, de azt mindvégig igyekeztek titokban tartani. Szakításuktól függetlenül a legjobb barátok, saját bevallásuk szerint senki nem állhat közéjük.

8. Bár a CBS sikersorozatában egy igazán csajos csajt alakít, a valóságban sokkal vagányabb, mint az általa alakított Penny. Imádja a zenét, tud dobolni, emellett pedig nagy kick box rajongó híében áll és nem mellesleg jó is benne.

9. 2003-ben volt szerencséje együtt szerepelni a Pimaszok című sorozatban a Backstreet Boys énekesével, Nick Carterrel; egy évvel később a The Hollow című horrorban tűntek fel együtt, 2008-ban pedig a Killer Movie-ban voltak kollégák.

10. Mielőtt igazán befutott volna színésznőként, országosan ismert amatőr teniszversenyző volt.

11. Magántanuló volt és már 16 évesen elvégezte a középiskolát.

12. Átlagos gyerekkora volt: édesapja ingatlanügynökként dolgozott, édesanyja háziasszonyként otthon gondoskodott a családról.

13. Első szerepét hatévesen kapta egy Barbie-reklámban, két év múlva pedig főszerepet kapott a Nincs menekvés című tévéfilmben.

14. Ashton Kutcher 2004-ben csúnyán megszívatta a Kész átverés amerikai verziójában, a Punk'D-ban.

15. Legjobb barátnője a Pimaszok forgatása során megismert kolléganője, Amy Davidson. (Érdekesség, hogy a szériában Amy karakterének nővérét alakította, pedig igazából ő a fiatalabb – méghozzá hat évvel.)

16. Saját bevallása szerint az őrületbe kergeti, ha valaki hangosan nyammog egy rágógumin.

17. Sosem csinált titkot abból, hogy totál bele volt zúgva a Family Guy, a Ted és a Hogyan rohanj a vesztedbe alkotójába, Seth MacFarlane-be, ugyanakkor nem szívesen randizna vele, mert mint mondja, nem szereti a tőle viccesebb pasikat.

18. Híres szeretői közé tartozott Kevin Zegers, Christopher French és Ryan Sweeting – utóbbihoz három hónapnyi randizás után ment hozzá, de alig 21 hónap múlva elváltak.

19. Élete legjobb élményének a John Ritterrel való közös munkáját tartja.

20. Lelkes támogatója az örökbefogadásnak – állatkái többsége így került a gondozása alá.

 

@normancook által közzétett fénykép,

21. A világ legszexibb női között tartják nyilván. 

22. 2011-ben Ashley Tisdale-lel, Bridget Moynahannal és Keri Hilsonnal karöltve levetkőzött az Allure magazin kérésére.

23. Kedvenc előadói Britney Spears és Taylor Swift.

24. 18 éves korában megműttette a melleit és azóta is ezt tartja élete legjobb döntésének, mivel elmondása szerint ez segített neki abban, hogy magabiztosabbnak és szexibbnek érezze magát.

25. Nettó vagyonát 30 millió dollárra (~ 86. milliárd forint) becsülik a szakemberek.

26. Kedvenc könyve a 2002-ben megjelent Komfortos mennyország Alice Seboldtól.

27. Hatalmas Gucci rajongó – imádja a márka kollekcióit. Bevallása szerint gyűjti a ruhákat, szekrényében számtalan olyan darab található, melyeket sosem hordott.

28. Nem ő az egyetlen tehetséges fiatal a családjában: húga, Briana énekesnőként és táncosként keresi a kenyérre valót, de az Agymenők hatodik évadának 16. epizódjában színésznői képességeit is megcsillogtatta.

29. Nem szívbajos: ha megtetszik neki valaki, bárhol, bármilyen körülmények között hajlandó leszólítani a siker reményében.

30. A 2000-es évek közepén szinkronszínészi fizetéséből tartotta fenn magát.

31. Az Agymenőkben a mai napig nem hangzott el egyetlen alkalommal sem karaktere, Penny vezetékneve

Fotó: CBS

via International Business Times, Movie Pilot, Rant Chic, Design & Trend, Zntent, Booms Beat

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek