Starity

Még idén piacra dobja Camila Cabello nélküli első stúdióalbumát a Fifth Harmony

2017. január 07. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A négyfősre csökkent lánycsapat nemrég új lemezszerződést írt alá az Epic Recordsszal és ígéretük szerint még idén piacra dobják legújabb korongjukat.

hirdetés

Még nincs egy éve, hogy megjelentette második 7/27 címet viselő stúdióalbumát a Fifth Harmony, a lányok máris a következőn dolgoznak. Ez a lemez azért is lesz különleges, hiszen először dolgoznak négyesben Camila Cabello viharos távozása óta. Érdekesség, hogy az immár négyfős csapat már megjelentette az első új stúdiófotókat és gőzerővel belevetették magukat a munkába is, hiszen mint említettük, nagy terveik vannak 2017-re.

A Fifth Harmony azon dolgozik, hogy még több kreativitást vigyen bele az új lemezbe és hogy a zenéjük tényleg abba az irányba tartson, amerre kell. Ők az Epic Records egyik nagyágyúi, így értelemszerű, hogy a kiadó meg akarta tartani őket a történtektől függetlenül is

– nyilatkozta egy bennfentes. A Billboard úgy tudja, hogy ezzel szemben Camila is keményen dolgozik: első önálló kislemeze várhatóan áprilisban vagy májusban jelenik majd meg.

via ET

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek