Starity

Megrongálták Mariah Carey csillagát a hollywoodi Hírességek sétányán

2017. január 12. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy nappal azután, hogy az énekesnő bejelentette visszavonulását, megrongálták csillagát Hollywoodban.

hirdetés

2015. augusztus 5-én adták át Mariah Carey csillagát a hollywoodi Hírességek sétányán, ám mintha azóta szétesőben lenne az énekesnő karrierje és magánélete egyaránt. A szőke szépséggel azóta szakított milliárdos vőlegénye, csúnyán besült újévi fellépésén és testvére botrányai miatt is többször címlapra került.

Az elmúlt hónapok történései érthető módon megviselték a Grammy-díjas előadót, aki úgy döntött, ideje visszavonulni a nyilvánosság elől – erről egy videóüzenet keretein belül számolt be közösségi oldalain.

Bár szakmai szempontból tele leszek kötelezettégekkel, fontos számomra, hogy szakítsak egy kis időt önmagamra, a szeretteimmel legyek és felkészüljek a márciusban kezdődő fellépéssorozatomra. Szeretnék köszönetet mondani az ebben az iparban dolgozó barátaimnak és a rajongóimnak, ti mindig mellettem álltok. Nem tudnám elképzelni az életem nélkületek, a részeimmé váltatok és mindig is azok maradtok. Alig várom, hogy újra énekeljek nektek

– mondta az énekesnő.

Mindössze egy nappal a bejelentés után érkezett a hír, hogy valaki megrongálta Mariah csillagát a hollywoodi Hírességek sétányán, és egy kérdőjelet írt neve mellé, ezáltal megkérdőjelezve tehetségét és az elismerés jogosultságát. A kitüntetést azóta helyreállították, melynek költésége a TMZ értesülései szerint 1500 dollárra (~ 423 ezer forint) rúgott.

via ET

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek