Starity

Hamarosan új dallal jelentkezik az Asking Alexandria

2017. június 05. 08:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tavaly számoltunk be arról, hogy az Asking Alexandria újra a régi felállásban zenél, ugyanis Danny Worsnop visszatért az énekesi posztra.

hirdetés

A tavalyi évben leginkább attól volt hangos a rockzenei sajtó, hogy az Asking Alexandria nem túl szívélyes módon vált meg énekesétől, Denis Stofftól. Egy élő Facebook-bejelentkezés során Ben Bruce gitáros elárulta, hogy nem a csapat vált meg a vokalistától, hanem Denis volt az, aki megszakította velük a kapcsolatot.

Ezzel egyidőben az a tény is megerősítésre került, miszerint a csapat frontembere ismételten Danny Worsnop lett, aki ugyancsak viharos körülmények között kényszerült lemondani posztjáról. A zenekar most újult erővel vágott neki az új album munkálatainak, a minap pedig egy néhány másodperces kisfilm keretein belül tudatták a rajongókkal, hogy hamarosan új tétellel jelentkeznek, ami az I Am Iniquity elnevezést kapta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek