Starity

Ikrei születése óta először jelent meg nyilvánosan Beyoncé

2017. szeptember 15. 20:08   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Beyoncé részt vett Rihanna Clara Lionel Alapítványának rendezvényén New Yorkban férjével, Jay-Z-vel. Az énekesnőnek ez volt az első hivatalos vörös szőnyeges eseménye, mióta megszülettek ikrei, Rumi és Sir.

hirdetés

Beyoncé gyönyörű volt, egy hosszú smaragzöld ruhát viselt, ami mélyen dekoltált volt. Haját pedig laza fürtökben, kiengedve viselte. Egy pillanatra az est házigazdájával Rihannával is találkozott. 

Az ikrek júniusban jöttek a világra, ennek ellenére az immár háromgyermekes szülőket ez sem állította meg. A  Lemonade sztárja a közelmúltban látta a Dear Evan Hansen show-t a Broadway színpadán, erről Ben Platt egy fotót is megosztott Instagram oldalán.

Szintén a napokban utazott Houstonba, hogy támogassa a Harvey hurrikán áldozatait. Ezenkívül a múlt héten ünnepelte 36. születésnapját, amit barátai és családja igazán különlegessé varázsoltak számára. A Budweiser által megrendezett Made In America fesztiválon Philadelphiában férje, Jay-Z énekelte el neki a Happy Birthday-t. A Grammy-díjas énekesnő emellett egy igazán extravagáns születésnapi tortát is kapott a barátaitól, köztük Serena Williamstől és Michelle Obama-tól.  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek