Starity

#KPOP: Visszatérésre készül Suzy és Sunmi is

2018. január 04. 16:04   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két fiatal dél-koreai előadó még ebben a hónapban sor kerít a visszatérésre.

hirdetés

Suzy még novemberben hintette el, hogy a 2018-as évet zenei visszatéréssel kezdi. Később, január elsején kiderült, hogy a 22 éves idol Los Angelesbe utazott videoklip forgatás végett, másnap a JYP Entertainment hivatalosan is bejelentette a visszatérést.

Az ügynökség elmondta, hogy Suzy január 29-én jeleníti meg második szóló minialbumát, amelyről 22-én érkezik az első újdonság (mint a korong előfutára), továbbá a fiatal idolnak nagy tervei vannak a kisfilmmel kapcsolatban, ugyanis négy részes klipet kapnak a rajongók. A további részleteket egyelőre homály fedi.

Suzy első szólólemeze majdnem egy évvel ezelőtt, tavaly januárban került a lemezboltok pocailra Yes? No? címmel.

Sunmi ügynöksége, a MakeUs Entertainment december 18-án adott hangot a visszatérésről:

Sunmi jelenleg visszatérésre készül, s elsődleges célja az, hogy arra januárban sor kerüljön. Ezenkívül semmi konkrétum nincs.

Ahogy az ígérték, januárban bemutatták az első ízelítőket (melyek a megjelenésig folyamatosan érkeznek). Eddig annyit lehet tudni, hogy a 24 éves előadó újdonsága 주인공 (Heroine) címmel január 18-án érkezik, amit Teddy és maga Sunmi írt, a produceri feladatokat pedig a The Black Label látta el.

Az első promóciós képek | Fotó: Twitter / Sunmi

Mimi korábbi visszatérsére augusztusban került sor a Gashina képében, mely egyébként óriási sláger lett Dél-Koreában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek