Starity

Vőlegényét gyászolja Liv Kristine

2018. október 01. 19:07   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Liv Kristine 2016-ban vált el férjétől, majd később bejelentette, hogy új párja oldalán teljes mértékben rátalált a boldogság, amit az énekesnő sajnos nem sokáig élvezhetett.

hirdetés

2016-ban bombaként robbant a hír, miszerint a Leaves' Eyes 13 év után megválik énekesnőjétől, Liv Kristine-től. A vokalista teljesen összetört, hiszen elmondása szerint minden a háta mögött zajlott, így nem is sejtette, hogy társai mire készülnek. Ha mindez nem volna elég, kiderült, hogy a kiváltó ok nem más volt, mint az, hogy Liv és férje, Alexander Krull nem tudta megmenteni házasságát, így a felek a válás mellett döntöttek.

A norvég dalos pacsirta és egykori zenekara hosszú ideig marta egymást a nyilvánosság előtt, ám a szőke szépségnek betetőzőtt, amikor Alexanderrel közös gyermekét, Leont, és újdonsült szerelmét is belekeverték a vitázásba. Liv később talpra állt, melyben támasza terapeuta párja, Mario volt, aki nem habozott sokáig, hiszen rövid időn belül gyűrűt húzott a metálénekesnő ujjára.

Liv a minap a Facebookon tudatta követőivel, miszerint ismét fájdalmas időszak köszöntött be az életébe: vőlegénye néhány nappal ezelőtt elhunyt.

2018. szeptember 22-én a vőlegényem szíve megszűnt dobogni. Utoljára, három hete hallottam a hangját, akkor azt mondta: szeretlek. Én azt mondtam, hogy »Mi is szeretünk téged, hamarosan találkozunk«. Szeretett lelkitársam túl korán hunyt el. Többszörös szívroham és stroke következtében.

– kezdte sorait Liv.

Szerelmünk és barátságunk feltétlen volt. Mario elment, de vele megtapasztalhattam az örök szerelmet és barátságot. Minden jó dolgot Mario hozott az életünkbe, nekem, a fiamnak, és a szőrős négylábú barátainknak is egyaránt. Szeretném megosztani Mario ajándékát, a mosolyát, a jóságát, a zene iránti szenvedélyét. Késztetést éreztem, hogy festjek, énekeljek dalt írjak és komponáljak. A vőlegényem mindig erre bátorított.

– fejezte ki fájdalmát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek