Starity

Kimondta a bíróság Anna Faris és Chris Pratt válását

2018. november 02. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy évvel szakítása után a bíróság felbontotta a színészpáros 2009-ben kötött frigyét.

hirdetés

Bombaként robbant a hír tavaly augusztusban, miszerint zátonyra futott Anna Faris és Chris Pratt házassága. A sztárpár egy közlemény útján tudatta a szakítás tényét a rajongókkal, decemberben pedig hivatalos formában is beadásra került a válókereseti kérelem. Az E! Online nemrég hozta le, miszerint a bíróság a napokban hivatalosan is lezárta a kapcsolatot és kimondta a felek válását.

A 39 éves színész és a 41 éves színésznő a válás után is közösen nevelik majd fiukat, a hatéves Jacket, és mivel annak idején házassági szerződést kötöttek, az ingó és ingatlan tulajdonaik elosztása sem okoz nehézséget. A fent említett lap úgy tudja, egyik fél sem tartott igényt házastársi támogatásra.

Érdekesség, hogy mára mindketten továbbléptek: Chris jelenleg Maria Schriver és Arnold Schwarzenegger lányával, Katherine Schwarzeneggerrel randevúzik; Anna pedig Michael Barrett mellett talált rá újból a boldogságra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek