Starity

Sussex hercegnéje ismét vitában áll testvérével

2018. december 18. 14:02   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meghan Markle testvére legújabban a pár karácsonyi képeslapján akadt ki. Természetesen nemtetszését ki is fejezte a közösségi oldalán.

hirdetés

Folyamatosan dúl a harc Meghan hercegné és testvére, Samantha között. Legújabban a karácsonyi képeslap miatt robbant ki a vita.

Embed from Getty Images

Meghan testvére nem érti, miért kell a karácsonyt egy olyan képeslappal köszönteni, melyben a pár hátat fordít. A fekete-fehér fotó Meghan és Harry herceg esküvőjén készült, de a testvér többet lát bele. Szerinte ez üzenet, hogy a hercegné teljesen hátat fordít neki és az egész családnak – fakadt ki a Twitter-oldalán. 

Micsoda illetlenség hátat fordítani egy karácsonyi képeslapon, aminek pont az lenne a lényege, hogy melegséget és jókívánságokat sugározzon a világ felé.

A viták szinte már mindennaposak a testvárpár között: Samantha még szeptemberben szeretett volna bejutni a Kensigton-palotába, azonban, mivel hívatlanul érkezett, így visszafordították. A hercegné ellen édesapja is lejárató hadjáratot folytatott, majd bocsánatot kért tettéért. Úgy tűnik, szegény Meghan már csak az édesanyjával jön ki jól a családból.

via Hollywoodlife

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek