Starity

Ezeket a sztáresküvőket várjuk 2019-ben!

2018. december 31. 15:03   |   Szerző: egridora

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Számos híresség jegyezte el párját 2018-ban. Az eljegyzést általában az esküvő követi, rosszabb esetben szakítás, de utóbbira reméljük kevés esetben kerül majd sor. A gyűrűket elnézve bízunk benne, hogy az esküvők is hasonlóan pompásak lesznek.

hirdetés

1. Idris Elba és Sabrina Dhowre

Ilyen, amikor két szépség találkozik: az exszépségkirálynő és a People Magazin által 2018-ban a leghelyesebb pasinak választott sármőr. A színész a második feleségét hagyta el a Sabrináért, ekkor derült ki, hogy komoly a kapcsolatuk. Idris csak annyit árult el az esküvővel kapcsolatban, hogy sok DJ-t és nagy bulit szeretne.

Embed from Getty Images

2. Katie Holmes és Jamie Foxx 

Évekig titkolta a két sztár a kapcsolatukat, de mostanában egyre több rendezvényen jelennek meg közösen és meghitt pillanatokat lehet elkapni róluk. A Daily Mailből megtudtuk, hogy a Katie Holmes és Jamie Foxx tervezik az esküvőt, nem máshol, mint a szerelem fővárosában, Párizsban.

Embed from Getty Images

3. Lady Gaga és Christian Carino 

Az énekesnő és a menedzser próbálta titokban tartani az eljegyzésüket, azonban Lady Gaga az ELLE Magazin Gáláján elszólta magát, és vőlegényeként említette Christiant. A hatalmas eljegyzési gyűrű pedig mindent leleplezett. Ha olyan esküvőre számíthatunk, mint amilyen a gyűrű, igazán impozáns napnak nézünk elébe.

Embed from Getty Images

4. Heidi Klum és Tom Kaulitz

A szupermodell és a Tokio Hotel régebbi frontembere karácsonykor jegyezték el egymást. A 16 évvel fiatalabb, jelenleg zenei producerként, menedzserként dolgozó Tom, már nem az első alkalommal kérte meg kedvese kezét. Várjuk a folytatást!

Fotó: Heidi/Instagram

5. Kylie Jenner és Travis Scott

A televíziós celeb és a rapper hamarosan oltár elé állnak. 2017 óta találkozgatnak a fiatalok, ennek gyümölcse idén februárjában született a kis Stormi személyében. A híres rapper úgy döntött, hogy végre megkomolyodtak és szeretné elvenni kislányának édesanyját.

Fotó: Kylie/Instagram

6. Debby Ryan és Josh Dun

Az ifjú színésznő és a Twenty One Pilots zenekar dobosa 2013-ban ismerkedtek meg egymással és idén karácsonykor Josh megkérte párja kezét, aki szinte nem is hitt a szemének. 

Fotó: Debby/Instagram

7. Lea Michele és Zandy Reich

Lea Michele már május óta tervezgeti az esküvőjét a Pinteresten. A People Magazinnak elárulta, hogy rengeteg a munkája, de az esküvői teendőket sem szeretné hanyagolni, hiszen borzasztóan izgatott miatta. A hatalmas eljegyzési gyűrűt elnézve, itt sem kis esküvőre számíthatunk.

Fotó: Lea/Instagram

8. Ellie Goulding és Caspar Jopling

A híres énekesnő és aukciós ház vezetője 18 hónapja randiztak, amikor Caspar megkérte Ellie kezét. Egyelőre még az esküvői terveikről nem nyilatkoztak, de nagyon boldogok együtt. Külön érdekesség, hogy Ellie Gouldingot felkérte Eugénia hercegné, hogy az esküvőjén énekeljen – derült ki az Expressből. 

Fotó: Caspar/Instagram

9. Robin Thicke és April Love Geary

Szintén Szenteste jegyezte el a kedvesét az énekes. A párnak már van egy közös gyermeke, 2019 elejére várják a következő csemete érkezését. Mi pedig várjuk az esküvőt!

Fotó: April/Instagram

10. Justin Bieber és Hailey Baldwin

Miért is említettük meg a két sztárt, hiszen már ősszel egybekeltek? Justin és Hailey ugyanis kifejtették a Daily Mailnek, hogy jövőre mindenképpen szeretnének egyházi szertartást, mert bevallásuk szerint, anélkül nem igazi az esküvő, illetve egy hatalmas bulit is akarnak tartani, mert idén csak egy szűkkörű polgári szertartásra került sor.

Fotó: Justin/Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek