Starity

Rajongói szerint Mac Miller előtt szeretett volna tisztelegni Ariana Grande a Grammy-gálára készíttetett ruhájával

2019. február 13. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő bár nem jelent meg a rendezvényen, ám ettől függetlenül figyelemmel kísérte azt otthonról és azt a mesés ruhakölteményt viselte, melyet kifejezetten erre az alkalomra készítettek számára.

hirdetés

Ariana Grande egy álomszép, Zac Posen által készített kreációban kívánt megjelenni a Grammy-gálán idén, ám végül mégsem tette tiszteletét a rendezvényen, ugyanis nem sikerült a producerekkel egyezségre jutnia azt illetően, mely dalait adja ott elő. Mindazonáltal otthon szépen felöltözött és a televízió képernyőjén keresztül figyelemmel kísérte a rendezvényt, melynek keretein belül megkapta élete első Grammy-díját a Sweetener című albumáért.

Rajongóinak az Instagramon mutatta meg, mit is viselt volna a gálán.

Fotó: Instagram

Amikor @zacposen készít neked egy egyedi ruhát, nem számít, hogy énekelsz-e benne vagy sem... köszönöm

– írta a leírásban, míg a tervező a Bibbidi-Bobbidi-Boo felirattal ellátva tett közzé a kreálmányát viselő énekesnő fotóját, amiből sokan arra gyanakszanak, hogy ez egy utalás Hamupipőkére, akinek ruhája a mesében hasonlóan festett. És hogy mi köze Hamupipőkének Mac Millerhez? Nos, akik ismerik a tavaly szeptemberben elhunyt rapper munkásságát, azok számára nem titok, hogy volt neki egy Cinderella, azaz magyarul Hamupipőke című szerzeménye, melyet épp Ariana Grande ihletett, ráadásul az énekesnő Imagine című dalában utal is a fent említett szerzeményre.

Fotó: Instagram

Grande egyébként igencsak kikelt magából, amikor szembesült azzal, hogy az Akadémia Miller helyett Cardi B-nek ítélte a legjobb rapalbumért járó díjat. A Twitteren adott hangot csalódottságának, bejegyzéseit azonban azóta törölte.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek