Starity

Justin Bieber megint lemondta az esküvőjét

2019. március 20. 10:10   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes és felesége sokadjára helyezték át menyegzőjük időpontját, de állítólag kettejük között semmi probléma nincsen.

hirdetés

Justin Bieber és Hailey Baldwin tavaly szeptemberben házasodtak össze, ám a ceremónia egyházi része még nem történt meg. A fiatalok legutoljára március elejére tervezték a neves alkalom időpontját, de bizonyos források szerint a háromszáz vendég közül kevesen tudtak volna megjelenni. Ekkor új időpontot keresett az ifjú pár, de Justin egészségi állapotára hivatkozva bizonytalan időre elhalasztották az esküvőt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Justin Bieber (@justinbieber) által megosztott bejegyzés,

Bieber legutóbbi Instagram-posztjában írt arról, hogy nehéz időszakon megy keresztül, és arra kérte rajongóit, hogy imádkozzanak érte. Bennfentesek szerint bár az énekes életének egy fájdalmas periódusában van, segítséget kap, és kezelésekre jár. Felesége, Hailey is mindent elkövet azért, hogy a 25 éves sztár minél hamarabb nyugodt, boldog lelkiállapotba kerüljön.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek