Starity

11 sztárpár, akik vakrandin találkoztak először – II. rész

2020. április 18. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Vakrandira járni egyáltalán nem ciki! Hogy ezt bebizonyítsuk, cikksorozatunk második részében ismét olyan sztárpárokat gyűjtöttünk össze, akik vakrandin találkoztak először, ismeretségükből pedig szerelem szövődött. Lássuk, kik ők!

hirdetés

Justin Theroux & Jennifer Aniston

Justint és Jennifert 2007-ben, a Trópusi vihar forgatásán mutatták be egymásnak, de nem igazán tartották a kapcsolatot ezt követően. 2011-ben aztán ismét összehozta őket a sors és egy közös barátok által szervezett randin újra összeismertették őket. Később, miután bejárta a sajtót a róluk készült közös felvétel, a színésznő szóvivője tisztázta: szó sem volt randiról, többen is jelen voltak a találkozón – akkor még nem is sejtve, hogy a dolognak lesz folytatása. Kapcsolatuk sajnos nem állta ki azonban az idők próbáját: két évnyi házasság után szakítottak.

Lauren Conrad & William Tell

Lauren mindössze 16 esztendős volt, amikor először találkozott későbbi férjével, a Laguna Beach forgatásán. Később a reality-sztár egy blogbejegyzésben vallotta be, hogy Williammel egy előre leszervezett vakrandin volt alkalma ismét találkozni és akkor kerültek közelebb egymáshoz – erre mintegy tíz évvel az első találkozásuk után került sor.

Rande Gerber & Cindy Crawford

Manapság már van lehetősége az embernek lecsekkolni azt a személyt, akivel össze akarják hozni, de nem volt ez mindig így – legalábbis a Google előtti időszakban biztosan nem. Rande saját bevallása szerint nem sokat tudott későbbi feleségéről, csak a nevét és a foglalkozását meg azt, hogy gyönyörű, de ő maga is meg volt lepve, amikor találkoztak, hiszen nagyon megfogta őt a modell azzal, milyen jópofa és földhözragadt.

Courteney Cox & Johnny McDaid

Johnnynak az egykori lakótársa mutatta be Courteney-t még 2013-ban, ők ketten pedig rögtön szerelemre gyúltak egymás iránt. És hogy ki volt ez a szobatárs? A szerelmes szívek doktora: Ed Sheeran. A zenész 2014-ben jegyezte el a Jóbarátok sztárját, 2019-ben azonban felbontották a jegyességet, de máig boldog párkapcsolatban élnek.

Scott Disick & Kourtney Kardashian

Kettejük szerelme ma már csak emlék, hiszen kilenc együtt töltött év és három közös gyermek után szakítottak egymással 2015-ben, de ennek ellenére nagy szerelem volt az övék. A kapcsolat Joe Francisnek köszönhetően alakulhatott ki kettejük között, elvégre egy nála tartott összejövetelen mutatta be egymásnak őket. Scott ráadásul nem is volt a meghívottak listáján – az egyik vendég pluszegyfő-jeként jelent meg a mexikói villában.

Taylor Swift & Calvin Harris

Taylor és Calvin kapcsolatában Ellie Goulding játszotta a kerítő szerepét, ugyanis az énekesnő jó barátja mint kolléganőjének, mind a lemezlovasnak. Egy, a The Sunnak adott 2015-ös interjúban elárulta, azt gondolta, ők ketten tökéletesen passzolnának egymáshoz, így összehozott nekik egy találkozót. A terv bevált: Swift és Harris összejöttek, még ha alig több, mint egy évet töltöttek is együtt.

John Stewart & Tracey Mcshane

A The Daily Show műsorvezetőjét a Wishful Thinking asszisztense hozta össze Tracey-vel, még valamikor a '90-es évek közepén. Első randijukra egy mexikói étteremben került sor, majd öt évnyi randevúzás után, az ezredfordulón kötöttek házasságot és ma is boldogan élnek.

Josh Groban & Kat Dennings

Kat 2014 őszén volt Ellen DeGeneres műsorának vendége, és ott vallott arról, hogy Josh-hal Az élet csajos oldala-beli kolléganője, Beth Behrs hozta össze. Beth állítólag ódákat zengett Josh-ról, akivel akkor már évek óta jó barátok voltak, és azt gondolta, remekül passzolna a zenész Kathez, hiszen mindketten különcök. Sajnos azonban a kapcsolat nem tartott sokáig – két év együttlét után, 2016-ban szakított a sztárpár.

Lena Dunham & Jack Antonoff

A zenész a New York Magazine-nak vallott arról néhány évvel ezelőtt, hogy a színésznővel egy komikus barátja, Mike Birbiglia hozta össze. Elmondása szerint már az első találkozójukon elmesélt Lenának mindent önmagáról, annyira megkedvelte és megvolt köztük a szikra. 2017-ben, öt együtt töltött év után azonban véget vetettek kapcsolatuknak.

Pete Sampras & Bridgette Wilson

A sportoló egy színházi előadáson látta meg a színésznőt még a '90-es években, majd tréfás hangon megjegyezte a barátjának, hogy szeretné Bridgette-et megismerni. Az említett barát nem is volt rest: egy, a szőke szépséggel közös barátján keresztül megszerezte a szükséges telefonszámot és leszervezte a randevút. Wilson állítólag hezitált kicsit, mert nem igazán volt járatos a tenisz világában, de amikor látott egy fotót Samprasról, tudta, hogy nagy baj nem lehet a találkozón – rögtön szimpatizált vele. A pár 2000-ben kötött házasságot, ma már két fiuk van.

Cikksorozatunk előző részének elolvasásáért kattints ide!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek