Starity

5 éve váltott nemet Caitlyn Jenner, ma is így döntene

2020. június 11. 00:12   |   Szerző: Four

Hatvanöt évesen határozott úgy, hogy nőként folytatja további életét a Kardashian-realityből is ismert híresség.

hirdetés

Öt éve, hogy az addig Bruce Jennerként ismert olimpikon és a Kardashian-realityben látható Jenner lányok apja úgy döntött, nemet vált.

Caitlyn Jennerként debütált a Vanity Fair címlapján, és mint ahogy a People magazinnak most elmesélte, nem bánta meg a döntést egyáltalán. 

Jenner ennek ellenére kijelentette, sokat változott az öt év során: 

Azt hiszem akkor rózsaszín szemüveget viseltem. Úgy gondoltam, meg tudom változtatni a világot, de ma már tudom, hogy egyszerre csak egy embert próbálhatok megváltoztatni. 

- nyilatkozta. 

Caitlyn átalakulásával sok visszás helyzet előállt: 2017-ben írt memoárjában több ponton is kritizálta harmadik exfeleségét, Kris Jennert, aki a Kardashian realityben zokogva reagált Caitlyn állításaira és emiatt a család többi tagjával is összerúgta akkor a port. Emellett az LMBTQ közösség megkérdőjelezte a híresség lojalitását konzervatív, republikánus nézetei miatt.

Jenner véleménye mostanra ezzel kapcsolatban is változott, és biztosította közösségét afelől, hogy szeretne minél többet tanulni és okulni a hibáiból, mert mindenkinek jár az egyenlőség. 

Az interjú szerint az utóbbi három évben a transznemű fiatalokra fordította figyelmét, több transgender diák ösztöndíjjal került egyetemre a jóvoltából. 

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek