Starity

Most már hivatalos: jön a Dirty Dancing folytatása, Jennifer Grey is benne lesz!

2020. augusztus 08. 06:06   |   Szerző: Four

Jennifer Grey nem csak szerepelni fog a filmben, hanem a producere is lesz.

hirdetés

Habár a Dirty Dancing című 1987-es filmnek eddig már több spin-offja és remake-je is készült, ezúttal tényleg az eredeti történet folytatását láthatjuk filmvásznon. 

A Deadline információi szerint a Babyt alakító Jennifer Grey is rábólintott az ötletre, és nem csak szerepelni fog a filmben, hanem producere is lesz - tehát tevékenyen kiveszi a részét az alkotásból. Grey részvétele azért is nagy szó, mert a Dirty Dancing 2017-es remake-jének forgatásakor már felkérték, hogy szerepeljen, ám a színésznő köszönettel visszautasította, mert "nem érezte megfelelőnek". 

Annyit már lehet tudni, hogy a produkció rendezője Jonathan Levine (Eleven testek, 50/50, Csekély esély) lesz, illetve hogy Mikki Daughtry és Tobias Iaconis lesz a forgatókönyvíró. 

Jon Feltheimer, a Lionsgate vezérigazgatója úgy nyilatkozott, "pontosan az a fajta romantikus, nosztalgikus film lesz, amelyre a franchise rajongói várnak". 

Patrick Swayze, aki a történet másik főszereplőjét, Johnnyt alakította, már sajnos nem tud szerepelni a produkcióban: a színész 2009-ben hunyt el hasnyálmirigyrákban.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TeamGeek (@teamgeekmx) által megosztott bejegyzés,

 

via Harper's Bazaar

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek