Starity

Felbontotta eljegyzését Demi Lovato és Max Ehrich

2020. szeptember 25. 15:03   |   Szerző: Four

Nagyon úgy néz ki, hogy véget ért a mesebelinek tűnő kapcsolat a két sztár között.

hirdetés

Habár a sztárpár eddig nem erősítette meg, derült égből villámcsapásként érkezett a hír, hogy Demi Lovato és Max Ehrich kapcsolata zátonyra futott. Az énekesnő és színész vőlegénye tavasszal kezdett együtt járni, és a koronavírus okozta helyzet következtében nagyon hamar össze is költöztek. 

Ehrich júliusban megkérte Demi kezét, és az énekesnő nemrég már az esküvői ruháján gondolkozott. Ám ahogy visszatértek a rendes kerékvágásba, és mindketten újra dolgozni kezdtek, a távolság nem igazán tett jót kapcsolatuknak, tekintve, hogy Max jelenleg Atlantában forgat.

Demi és Max hónapokig 24/7 együtt volt. Egy kis buborékban éltek, semmin nem kellett stresszelniük és minden nagyon szórakoztató volt. Most, hogy mindketten dolgoznak, már külön utakon járnak. 

- nyilatkozta a People magazin informátora. 

Egy másik bennfentes szerint nehéz döntést hoztak, amikor szakítottak:

Demi és Max úgy döntöttek, hogy különválnak és a karrierjükre koncentrálnak. Szeretik és tisztelik egymást, és örökre megőrzik azt az időszakot, amelyet együtt töltöttek. 

A szakítás körülbelül két héttel azután történt, hogy napvilágra került Ehrich több olyan, még a kettejük kapcsolata előtt írt Twitter üzenete és kommentje, melyekben többek között Selena Gomezről áradozott. 

Lovato később hamisnak és megszerkesztettnek nevezte a posztokat. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek