Starity

Újabb vita fajult tettlegességig a Kardashian családban

2020. október 09. 13:01   |   Szerző: Four

Most Kendall és Kylie különbözött össze annyira, hogy verekedés lett a dolog vége.

hirdetés

Úgy tűnik, hiába ér véget jövőre a Kardashian-Jenner család realityje, a celebek annyi drámát szeretnének belepasszírozni az elkövetkezendő részekbe, amennyit csak lehet. Most a két fiatalabb testvér, Kylie és Kendall veszett össze annyira, hogy fizikai síkra terelődött a vita. 

Az epizód előzetese szerint a Kardashian és Jenner lányok Palm Springsbe utaztak, ám mivel Kendall arra számított, hogy csak a házban töltik idejüket, nem vitt magával csinosabb ruhát. Ezt kiküszöbölendő Kourtney felajánlotta, hogy a modell kölcsönveheti egyik barna színű szerelését. Ám mire Kendall észbe kapott volna, Kylie már az említett kezeslábasban rövidezett a konyhában. 

A modell dühében kifakadt, és kijelentette, "mindenki fejet hajt Kylie akarata előtt", annak ellenére, hogy ő pályázott a ruhára elsőként. A verekedés ennek ellenére csak az este végén következett be, amikor a lányok két külön autóval hazafelé tartottak egy szórakozóhelyről. A dolog ugyan csak telefonon hallható, de később Kendall nővéreinek elmesélte, úgy összevesztek Kylie-val, hogy kölcsönös pofozkodás után Kylie lekapta a cipőjét és annak hegyes sarkát odaszorította Kendall nyakához.

Sajnos idősebb nővéreiktől sem áll távol a feszültség ilyetén levezetése: Kourtney és Kim múltkor annyira összeverekedett, hogy rugdosás, karmolás és ütlegelés is történt köztük.

via Elle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek