Starity

Kaitlynn Carter szakított Brody Jennerrel, mégis együtt dolgoznak

2021. május 08. 08:08   |   Szerző: Four

A “The Hills: New Beginnings” című realityjüket forgatják együtt, kiderült, milyen a viszonyuk.

hirdetés

Kaitlynn Carter nevét széles körben akkor ismerte meg a média, amikor 2019 nyarán viharos románcba bonyolódott Miley Cyrusszal, aki röviddel ezután elvált Liam Hemsworth-től.

A reality-sztár Kaitlynn akkoriban épp szakított Brody Jennerrel (elméletileg házasságot is kötöttek, bár hivatalos papír nem készült erről), a férfi pedig tett is egy-két szúrós megjegyzést Miley és Kaitlynn kapcsolatára. 

Végül azonban minden fronton elült a vihar: Miley és Kaitlynn szakítottak, az énekesnő pedig elvált Liamtől. Habár Hemsworth és Cyrus kapcsolata csúnyán végződött, Kaitlynn és Brody kibékültek, sőt egy ideig az is felmerült, újra összejöttek.

Most azonban kiderült: csak baráti a viszony az exek között, akik továbbra is együtt forgatják "The Hills" nevű realityjüket.

Azt gondolom, vannak exek, akikkel nem igazán akarsz többé találkozni. De ebben az esetben nem ez volt.... Mindig is fontos volt számunkra, még a szakításunkkor is, hogy barátok maradjunk. Közös kutyáink vannak, és ez nagyon fontos volt mindkettőnknek. Brody családja az én családom is lett, így aztán nagyon közeli kapcsolatot ápolunk.

- mondta Carter. 

Brody hasonlóan nyilatkozott: 

Mindent összevetve, ha ennyi időt együtt töltesz valakivel, ha 6 éven keresztül együtt éltek, akkor lesz köztetek egy kötelék. És szerintem Kaitlynn és én legjobb barátok lettünk. Imádom Kaitlynnt, és szerintem közeli barátok voltunk, így amikor szakítottunk, az közös döntés volt.

- mondta a férfi.

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek