Starity

Chrissy Teigen menedzsmentje szerint Michael Costello hamis üzeneteket posztolt ki

2021. június 18. 10:10   |   Szerző: Four

A divattervező szerint Teigen kegyetlenül bánt vele, Chrissy csapata ezt tagadja.

hirdetés

Chrissy Teigen csapata reagált a divattervező Michael Costello állítására, mely szerint Chrissy egy félreértés miatt ellehetetlenítette és elérte, hogy a férfi több munkától is elessen. 

Costello Instagramra posztolta történetét, majd bizonyításképpen azokat az üzeneteket is kirakta, amelyekben próbálta megbeszélni a problémát Chrissyvel. Az üzenetek szerint míg Costello szeretett volna szót érteni Teigennel, a híresség kijelentette, "az olyan rasszista embereknek, mint te, meg kellene halniuk".

Chrissy menedzsmentje azonban most kijelentette, szerintük Costello meghamisította az üzeneteket, mert a közösségi platform dizájnja 2020-as verzióra utal, pedig a párbeszéd 2014-ben történt. Illetve a video chat ikonja is csak 2018-tól lett elérhető, és a Teigent ábrázoló profilképet Chrissy 2016-ban rakta ki szerintük.

Costello a legutóbbi Instagram posztjában azzal zárta le a botrányt, hogy nem szeretne többet reagálni a vele kapcsolatos hamis állításokra. Chrissy korábban hosszú posztban kért bocsánatot azoktól, akiket megbántott.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek